to nie wróble tylko jakiś kuzyn gwarka. wróble są głupie. jebać wróble. szkoda tylko, że są częściowo pożyteczne jebać wróble
odpowiem na twoim poziomie:
walić ciebie.Ty jesteś tylko szkodnikiem dla państwa.Zresztą ty to nie ty tylko jakiś kuzyn pomiot matki z którym się skurwiła.
Ooo, kolega chyba ma tak na nazwisko, skoro się przejął.
wróble są pożyteczne, zżerają wkurwiające owady jak muchy i komary, a zimą służą za pokarm dla sikorek
PS masz rację to nie są wróble....
wróble są pożyteczne, zżerają wkurwiające owady jak muchy i komary, a zimą służą za pokarm dla sikorek
Do tego mozna wróbli sobie nałapac i zrobic "chrusty". wystarczy obrac z piór i wrzucić na głeboki rozgrzany smalec. Nie ma sensu przed typ patroszyc tylko zjadać w całosci. Tak robiono na polskiej wsi jeszcze 50 lat temu.
Jeżeli wam sie to wydaje obrzydliwe to eskimosi łapia na wiosne maskonury, układaja w kopczykach tak by temperatura była lekko poniżej zera i po kilku miesiącach zjadaja sfermentowane mieso.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Do tego mozna wróbli sobie nałapac i zrobic "chrusty". wystarczy obrac z piór i wrzucić na głeboki rozgrzany smalec. Nie ma sensu przed typ patroszyc tylko zjadać w całosci. Tak robiono na polskiej wsi jeszcze 50 lat temu.
Jeżeli wam sie to wydaje obrzydliwe to eskimosi łapia na wiosne maskonury, układaja w kopczykach tak by temperatura była lekko poniżej zera i po kilku miesiącach zjadaja sfermentowane mieso.
ja pierdole, nie sfermentowane, tylko mięso skruszało.
u nas też to było praktykowane, np bażanty się zakopywało, bądz wieszało na dwa dni
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów