📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zawsze śmieje się z wieśniaków co mieszkają razem z bydłem w domu. Sra, smierdzi i jeszcze rzyga . Liże się po dupsku, a potem liże morde właściciela.
Wszedzie wala się sierść, jebie psim dupskiem i potem. Kurwa jak mozna żyć w takim chlewie?
Wszedzie wala się sierść, jebie psim dupskiem i potem. Kurwa jak mozna żyć w takim chlewie?
Piwko za materiał własny. Mnie ostatnio po wódce podobnie szarpało
poligon6 napisał/a:
Zawsze śmieje się z wieśniaków co mieszkają razem z bydłem w domu. Sra, smierdzi i jeszcze rzyga . Liże się po dupsku, a potem liże morde właściciela.
No to twoja rodzina ma z Tobą przejebane kolego
poligon6 napisał/a:
Zawsze śmieje się z wieśniaków co mieszkają razem z bydłem w domu.
Rolę się odwróciły, teraz to miastowi mieszkają z inwentarzem
Retsam hasła też piszesz od tyłu, myśląc że nikt ich nie pozna?
mygyry napisał/a:
Dokladnie spią z mordą przy psim odbycie.
Caramon napisał/a:
Retsam hasła też piszesz od tyłu, myśląc że nikt ich nie pozna?
Ten nick jest starszy niż Twoji rodzice
Lollkowaty napisał/a:
No to twoja rodzina ma z Tobą przejebane kolego
Prosze, prosze, pierwszy zoofil, trafiony-zatopiony!
Macha piesiowi przed nosem jakimś kurwa zagrzybiałym przeszczepem z martwicą i dziwi się, że się zrzygał.
poligon6 napisał/a:
Chuj ci do tego wieśniaku, kto jak mieszka. Typowy burak, co nie ma w domu o robić to idzie na ławeczkę przed domem przy głównej ulicy na jego wsi i komentuje z kolegami obdartusami, kto jak sie ubrał, kto czym jeździ. gardze toba w chuj i tfuu mela ci na ryj parchu.
mygyry napisał/a:
Rolę to mozesz zagrać w serialu.
ROLE, kurwa, się odwróciły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów