📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Pamiętam jak u ruskich na targu kradłem te kasety za łebka.
Bo nie było w co grać
Bo nie było w co grać
Szedłes na plac 10 zł płacisz masz frajde cały rok, teraz idziesz do skpeu placisz 270zł i frajda w 4h
Piękne czasy były. Nawet pamiętam, moja mamuśka grała w tetrisa. I szło jej tak zajebiście, że biła na głowe wynikami wszystkich znajomych
pamiętam jakby to było wczoraj
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Co mialy w sobie te gry, ze calymi dniami, weekendami, przez cale wakacje sie w to gralo i nigdy sie nie nudzily ? Dzisiaj pogram np. bf3 po 15 min wylaczam, znudzony i zmęczony i z bólem oczu i uszu, wlaczam inna gre i to samo...koniec koncow wychodze z domu wkurwiony i ide sie nachlać.
niby "999 in 1" a tak naprawdę było kilkanaście gierek które się później powtarzały i różniły się tylko kolorem tła
Tajemnica zajebistości tych gier to prostota i doskonała grywalność. Teraz masz grę, którą obsługujesz 15 przyciskami na padzie, a w bijatykach żeby zrobić kombo naciskasz wszystko jak głupi. Pamiętacie stare bijatykli na joystiku/padzie z 1-3 przyciskami fire? Ile trzeba było się namachać, żeby zrobić cios specjalny.
Jak patrze na te stare zabawki to tibja musiała być przełomem nic dziwnego że wszyscy w niom grają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów