📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Kurwa chyba sobie kupię ...
najbardziej wkurwiał mnie brak możliwości zrobienia save'a
To właśnie był ten urok;D ale widze że kolega ma lepszy zbiór niż ja
Pamiętam jak waliłem do kaczek z plastikowego pistoletu... Jak grałem w Mario, Power Rangers, Contrę, Chip&Dale'a.... I jak mnie rozczarowało to "999 in 1"
heh, nawet ja miałam coś takiego. Coś o tak prostej konstrukcji dawało więcej radości niż PS3, Xbox i inne współczesne popierdółki... Albo jestem już za stara
@up Na dzisiejsze gry tak,ale na to nikt nie jest na to za stary..
contra, caveman, micromachines, tanks, dizzy, kapitan tsubasa, Goal 3, popeye, turtles (i kręcenie przez michael angelo z mieczkami po przycisku 2 guzikiów rozkurwiało all) to moja domena
jest jeszcze popyt
contra, caveman, micromachines, tanks, dizzy, kapitan tsubasa, Goal 3, popeye, turtles (i kręcenie przez michael angelo z mieczkami po przycisku 2 guzikiów rozkurwiało all) to moja domena
Kaseta nie działa? No Problem. Przedmuchać ją wystarczyło.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
przy nie jednym wypożyczeniu modliłem się godzinami nad obrazkami na kasetach
przy nie jednym wypożyczeniu modliłem się godzinami nad obrazkami na kasetach
Contraaa kurwaaaaa!!!! Skok do wody, dawac blaster i jedziemy!!!!!!
Tanki kurwa!
Eee kolega cienias, ja miałem 9999 in 1
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów