18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
K................a 2012-11-08, 19:58 3
999 in 1 to było oszustwo. Na przykład na kardridżu była gra Mario, a powtarzała się 100 razy, z tym że w każdym zaczynasz grę od innego poziomu. Podobnie było z innymi grami. Taki trainer.
Zgłoś
davemet 2012-11-08, 20:06 7

To jest kurwa klasyk
Zgłoś
Gebofon 2012-11-08, 21:24 1
Mam na kompie emulator i ok 200 RÓŻNYCH gier klasyków. Goal 3 nie raz zdarzy mi się odpalić, jak się wkurwię i mam ochotę bananem czy płonącą piłką rozjebać bramkę,a bramkarza wysłać do posejdona.

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
EvilPenguin 2012-11-08, 21:25
Jeszcze na strychu mam chyba pod 60 szt. tych kartdridży. nie zapomniane czasy w chuj!

Pow Pow!
Zgłoś
P................n 2012-11-08, 21:27 1
nanab napisał/a:

Jak patrze na te stare zabawki to tibja musiała być przełomem nic dziwnego że wszyscy w niom grają

Ja w niom nie gram.
Zgłoś
Adulka 2012-11-08, 21:32
cieszta się ze to internet, bo za te "mom please" wpierd*l bez namysłu-bo tak ku*wa!
Zgłoś
Werciu 2012-11-08, 21:33
999 in 1 To największe kłamstwo mojego dzieciństwa ;/ Do tej pory nie mogę dojść do siebie ;/
Zgłoś
Pionier 2012-11-08, 21:33 4

Zgłoś
WujekJac 2012-11-08, 21:46 1
Jak ja tej ostatniej konkurencji nie lubiłem...
Zgłoś
Godomogo 2012-11-08, 21:47 4
Pamiętam jak sie dziwilem jak to mozliwe ze strzelam do telewizora
Zgłoś
pandka 2012-11-08, 23:17
Pegazus - coś wspaniałego Teraz już tego nie ma w tych wszystkich grach, tego uroku... Pamiętam jak dziś, kiedy wyczekiwałem każdego czwartku, żeby tylko porypać sobie w jakąś nową gierkę, którą tata nabywał dla mnie na bazarku, ach...
Zgłoś
N................j 2012-11-08, 23:40 1
Taka ciekawostka. Wszedłem na allegro popatrzec na ceny na allegro, najdroższy cardrige kosztuje 130 zł 0_0. Oryginał z japonii.
allegro.pl/grand-dad-pegasus-nintendo-mega-hit-unikat-i2764297388.html
Zgłoś
piaskun 2012-11-09, 0:32
Do dzisiaj nie wiem na jakiej zasadzie działał ten pistolet?! o_O
Zgłoś
ZiomZaZiomem 2012-11-09, 7:25
Jakby ktoś chciał to mam Double Dragon 4 do sprzedania
Zgłoś
Diux 2012-11-09, 8:34
Jak ktoś ma chęć ponapierdalać to wystarczy pobrać emulator
Wszytskie gry znajdziecie na tej stronie

gry-pegasus.xaa.pl/

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów