📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
999 in 1 to było oszustwo. Na przykład na kardridżu była gra Mario, a powtarzała się 100 razy, z tym że w każdym zaczynasz grę od innego poziomu. Podobnie było z innymi grami. Taki trainer.
Mam na kompie emulator i ok 200 RÓŻNYCH gier klasyków. Goal 3 nie raz zdarzy mi się odpalić, jak się wkurwię i mam ochotę bananem czy płonącą piłką rozjebać bramkę,a bramkarza wysłać do posejdona.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Pow Pow!
nanab napisał/a:
Jak patrze na te stare zabawki to tibja musiała być przełomem nic dziwnego że wszyscy w niom grają
Ja w niom nie gram.
cieszta się ze to internet, bo za te "mom please" wpierd*l bez namysłu-bo tak ku*wa!
999 in 1 To największe kłamstwo mojego dzieciństwa ;/ Do tej pory nie mogę dojść do siebie ;/
Pamiętam jak sie dziwilem jak to mozliwe ze strzelam do telewizora
Pegazus - coś wspaniałego Teraz już tego nie ma w tych wszystkich grach, tego uroku... Pamiętam jak dziś, kiedy wyczekiwałem każdego czwartku, żeby tylko porypać sobie w jakąś nową gierkę, którą tata nabywał dla mnie na bazarku, ach...
Taka ciekawostka. Wszedłem na allegro popatrzec na ceny na allegro, najdroższy cardrige kosztuje 130 zł 0_0. Oryginał z japonii.
allegro.pl/grand-dad-pegasus-nintendo-mega-hit-unikat-i2764297388.html
allegro.pl/grand-dad-pegasus-nintendo-mega-hit-unikat-i2764297388.html
Jakby ktoś chciał to mam Double Dragon 4 do sprzedania
Jak ktoś ma chęć ponapierdalać to wystarczy pobrać emulator
Wszytskie gry znajdziecie na tej stronie
gry-pegasus.xaa.pl/
Wszytskie gry znajdziecie na tej stronie
gry-pegasus.xaa.pl/
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów