📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Joe Monster nie gwarantuje prawdziwości tej historii, a wręcz podejrzewa w niej podstęp jakiegoś trolla...
@Up kurwa naprawdę? Ta historia może nie być prawdziwa o.O
Ps jeśli chodzi Ci o to, ze zerżnąłem historię z JM, to mam to w dupie i wiesz co z sobą zrobić jeśli Ci się to nie podoba.
Ps jeśli chodzi Ci o to, ze zerżnąłem historię z JM, to mam to w dupie i wiesz co z sobą zrobić jeśli Ci się to nie podoba.
No, w innych serwisach też dodają na końcu, że ta historia niekoniecznie jest prawdziwa. Ale za to fajna, więc piwo.
ciekawe, ciekawe. Sporo wiadomości ostatnio było na sadisticu o tym panu, a to nagle sie okazuje że jest autorem trollface. Jakoś podczas czytania artykułu o nim na taką informacje nie trafiłem, a jego życie było opisane bardzo dokładnie.
Hacerking napisał/a:
Proponuje wyjąć kaktusa z dupy i zaparzyć sobie ziółek
Hacerking napisał/a:
A co ty jesteś taki agresor...
Sadistic powinien uważać na reklamy które umieszcza, nagra się jeden z drugim i zacznie ludzi ćwiartować
"zobaczył na zamkniętych forach internetowych dla zboczenców", wtedy nie było internetu
FAKE jak uj. Won z Kwejkiem gimbo... poczytaj o historii tego mema i wrzucaj dopiero tutaj coś...
gimbaza nigdy nie nauczy się, że to jest COOLFACE
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów