18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
m................0 2016-01-17, 18:48 4
Nie boisz się że jak zamknie mordę to odgryzie ci kutasa?
Zgłoś
TB303 2016-01-17, 19:00 10
mitrus80 napisał/a:

Nie boisz się że jak zamknie mordę to odgryzie ci kutasa?

Brutalna masakracja... ja bym się nie pozbierał
Zgłoś
KrisCFC 2016-01-17, 19:02 1
Pedał i gej to nie to samo, także twój "kawał" jest zjebany.

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
StaraKacapka 2016-01-17, 19:22 1
Fakt, nazwanie części do rowera gejem musiałoby być dla niej niewyobrażalną obelgą...
Zgłoś
saikomiki 2016-01-17, 22:29 2
Przypomniało mi się pytanie do prof. Miodka o to czy zwrot 'Szachuje!' jest poprawny...
Odpowiedź była, że jak najbardziej jest poprawny, ale znacznie grzeczniej można powiedzieć: "Ciszej panowie!"
Zgłoś
nowynick 2016-01-18, 8:20
KrisCFC napisał/a:

Pedał i gej to nie to samo, także twój "kawał" jest zjebany.

Jeden wkłada partnerowi kutasa w odbyt a drugi chuja w dupę...?

Nie no tak na serio to jest jakaś róznica?
Zgłoś
C................l 2016-01-18, 8:36 1
@nowynick
Ja słyszałem, że jak homo jest bogaty i sławny, to jest ekscentrycznym gejem, a jak biedny i anonimowy, to pojebanym pedałem.
Zgłoś
sylwusiex 2016-01-18, 11:22 1
up.

To tak jak celebryci. Oni mają kochanki, znajome albo sympatie. A kowalski z bloku ma konkubinę.
Zgłoś
eligurf 2016-01-18, 11:27
Kowalski z bloku to ma dziwkę a nie konkubinę.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
matiKKS 2016-01-18, 11:49
Wrzuci ktoś film z Karolem (przeróbka) o tym jak facet posuwał 6 letnią córkę? Było niedawno ale nie potrafię znaleźć, suchar z tego zacny.
Zgłoś
76magg 2016-01-18, 14:55
Stare...
Słyszałem w wersji:
"Jak się nazywa pedał niemowa?"
Zgłoś
StaraKacapka 2016-01-18, 16:32
76magg,
Wydawało mi się, że wymyśliłem to sam. Ale jak widać Mirki z interenetów wiedzą lepiej.
Zgłoś
Varulv 2016-01-18, 17:27 1
Ale co Wy macie na myśli mówiąc "normalne podejście"? Przecież osoby homoseksualne są takimi samymi ludźmi, jak Wy. Nie powinno się ich nienawidzić. Nie powinno się nimi gardzić. Nie powinno się ich napiętnować, wyszydzać. Należy im się szacunek i dostęp do skutecznego leczenia tego zaburzenia.
Zgłoś
StaraKacapka 2016-01-18, 17:33
Varulv,
lepsze trolololol niż moje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów