Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast go zabić i zjeść to ten męczy go chuj wie po co...
Azjaci twierdzą, że mięso takiego maltretowanego zwierzaka smakuje lepiej. Pojebani. Gotował bym tego skosnookiego skurwiela w gorącym oleju.
Mogę zrozumieć, choć z trudem, że ktoś żre psy, koty, jaszczurki, robaki, własne gówno itp. ale nie mogę zrozumieć ludzi, którzy gotują, smażą, wykrwawiają zwierzęta na żywca. W naszej kulturze też są takie pojeby, gotując raki czy piskorze na żywo. Tez ich uważam za popierdolonych kretynów. NIGDY nie tknąłbym jedzenia przyrządzonego z maltretowanego zwierzaka. Między innymi dlatego nie jem też mięska z niepewnego uboju.
Kurna A jak Ty raczka świeżego byś chciał oszamac....
Macie zrytą psychikę katolską etyką i dlatego brakuje wam tolerancji i zrozumienia dla pogańskich upodobań smakowych.
Prawdopodobnie podobnie jak wy cierpią hindusi gdy 7/8 świata zjada ich "święte" krówki.
O weganach nie wspomnę
Kurna A jak Ty raczka świeżego byś chciał oszamac....
Rzeczywiście ludzie tutaj są potężnie zjebani. NIE POTRAFIĄ KURWA CZYTAĆ!!! Przeczytaj ćwoku z samego środka zadupia, co napisałem również o rakach!!!
błagam niech ktoś to wstawi na jakiejś grupie fb dla spedalonych psiarzy .. ja nie mogę bo perma bana mam na FB , robiłem wstawki o gejowskim waleniu konia i fistingu na grupach dla nastolatkówe /quote]
masz żelazną psychikę...
a tak serio, nie dostałeś bana stricte za wstawianie takich rzeczy, ale za to, że jesteś debilem i nie jest to żadna obraza dla ciebie tylko stwierdzenie stanu rzeczy
Zamiast go zabić i zjeść to ten męczy go chuj wie po co...
bo musi go najpierw sparzyć i oskórować, przecież nie będzie kundla z futrem jadł
Czemu ten pies nie spierdala?
Bo zapobiegliwy pan Azjata mu wcześniej przetrącił kręgosłup
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów