📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne, ale zaraz wyleci.
Zamiast go zabić i zjeść to ten męczy go chuj wie po co...
Ale w czym problem? Przed zdjęciem skórki z pomidora też muszę go sparzyć... Trzeba szanować upodobania kulinarne obcych kultur.
Żarcik 100% Sadistic
BTW @phrontch... gdzieś Ty to, kurwa, znalazł.... i czego tam szukałeś
Żarcik 100% Sadistic
jak ktos sie nie brzydzi takim obrazem siebie, to pewnie nie brzydzi sie tez brac huja do mordy, a pedalstwa nie toleruje. nie bedzie piwa.
jak juz tak bardzo chcial go wpierdolic to mogl go wczesniej zabic a nie meczyc mam nadzieje ze zdechnie w wiekszych meczarniach niz ten pies
Wspaniały troskliwy właściciel, pchły zwierzakowi usuwa, albo inne ustrojstwa, a wy od razu, że go chce wszamać.
Głodnemu pies na myśli
Głodnemu pies na myśli
głest napisał/a:
Ale w czym problem? Przed zdjęciem skórki z pomidora też muszę go sparzyć... Trzeba szanować upodobania kulinarne obcych kultur.
Żarcik 100% Sadistic
szukał przepisu na zupke chinską
Przepisów kulinarnych szukał od co.
Przepisów kulinarnych szukał od co.
Mięso z psa to chyba najgorszy sort mięsiwa jakie jadłem, żylaste i chude. Będąc w Kambodży miałem nadzieje, że jak hurtowo te psy tłuką to chociaż dla walorów smakowych. Nie mam pojęcia dlaczego oni to wpierdalają, taniej chyba hodować kurczaki.
Mogę zrozumieć, choć z trudem, że ktoś żre psy, koty, jaszczurki, robaki, własne gówno itp. ale nie mogę zrozumieć ludzi, którzy gotują, smażą, wykrwawiają zwierzęta na żywca. W naszej kulturze też są takie pojeby, gotując raki czy piskorze na żywo. Tez ich uważam za popierdolonych kretynów. NIGDY nie tknąłbym jedzenia przyrządzonego z maltretowanego zwierzaka. Między innymi dlatego nie jem też mięska z niepewnego uboju.
To wszystko wina że mają chujki jak roczne dzieci.
Mikro penisy nadrabiają okrucieństwem i sadyzmem wobec zwierząt bo z cierpienia czerpią satysfakcję seksualną której nie można osiągnąć majac w wzwodzie 2 cm chuja.
Mikro penisy nadrabiają okrucieństwem i sadyzmem wobec zwierząt bo z cierpienia czerpią satysfakcję seksualną której nie można osiągnąć majac w wzwodzie 2 cm chuja.
plastic napisał/a:
jak ktos sie nie brzydzi takim obrazem siebie, to pewnie nie brzydzi sie tez brac huja do mordy, a pedalstwa nie toleruje. nie bedzie piwa.
Że kurwa co? Że co autor komentarza chciał nam przez ten komentarz uzmysłowić?
Jakiekolwiek "stresowanie", maltretowanie zwierząt hodowanych do celów spożywczym, jest nie tyle nieetyczne, co po prostu skończonym debilizmem z tego względu, że wpieprzanie mięsa ze zwierzątek "przyrządzonych" w ten sposób jest tak zdrowe, jak wpierdalanie przez całe życie hamburgerów z maca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów