Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- wrzucić ciapkom do ogniska i spierdolić.
...a jak wtedy odróżnimy?
- już oni odczują różnicę...
Jak rozróżnić trotyl od nitrogliceryny?
- wrzucić ciapkom do ogniska i spierdolić.
No poważnie? Od trotylu ognisko po prostu mocniej się rozpali, mądralo.
No poważnie? Od trotylu ognisko po prostu mocniej się rozpali, mądralo.
Widzę, że nie załapałeś tego co napisałem, więc Ci objaśnię. Napisałem, żeby wrzucić to i to jednocześnie do ogniska, co sugeruje tekst - "...a jak wtedy odróżnimy?". Jeżeli wrzucę trotyl z nitrogliceryną do ogniska, to na pewno tylko ognień się mocniej rozpali. Do tego puenta dowcipu jest dość jasna dla tych, co nie darzą ciapków zbyt dużą sympatią.
Chciałeś zabłysnąć, a skończyłeś jak ISON.
gdybyś "ekspercie" wiedział cokolwiek nt. tych materiałów, to oszczędziłbyś sobie dywagacji o ognisku. Proponuję podpalić kawałek trotylu i poobserwować płomień, tak samo przebiega spalanie nitrogliceryny.
To są podstawy jeśli chodzi o pracę z m.w.
@up
gdybyś "ekspercie" wiedział cokolwiek nt. tych materiałów, to oszczędziłbyś sobie dywagacji o ognisku. Proponuję podpalić kawałek trotylu i poobserwować płomień, tak samo przebiega spalanie nitrogliceryny.
To są podstawy jeśli chodzi o pracę z m.w.
Pogrążaj się dalej.
Nie napisałem, żeby delikatnie popieścić ogniem nitroglicerynę i trotyl, tylko żeby wrzucić do ogniska. Samo wrzucenie nitrogliceryny do ogniska spowoduje eksplozję dzięki energii kinetycznej powstałej w wyniku tego wyrzucenia, ponieważ nitrogliceryna jest bardzo niestabilna. W ognisku zazwyczaj znajduje się coś twardego jak nie wiem, hmmm...drewno? Do tego trotyl podsyci powstałą w ognisku eksplozję. Dziękuję, dobranoc.
Pogrążaj się dalej.
Nie napisałem, żeby delikatnie popieścić ogniem nitroglicerynę i trotyl, tylko żeby wrzucić do ogniska. Samo wrzucenie nitrogliceryny do ogniska spowoduje eksplozję dzięki energii kinetycznej powstałej w wyniku tego wyrzucenia, ponieważ nitrogliceryna jest bardzo niestabilna. W ognisku zazwyczaj znajduje się coś twardego jak nie wiem, hmmm...drewno? Do tego trotyl podsyci powstałą w ognisku eksplozję. Dziękuję, dobranoc.
trotyl na wolnym powietrzu się jedynie spala
trotyl na wolnym powietrzu się jedynie spala
...a wróbel ma jedną nóżkę bardziej.
uuuwielbiam tom i jery! To moje ulubione kreskówki z dzieciństwa!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów