Polecam, naprawdę ciekawy program o życiu ludzi najniższej klasy społecznej, którzy są na bakier z prawem i mają problem z agresją. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach tej całej spierdoliny, którą puszczają w TV. Mowa tu o "odmóżdżających" programach rozrywkowych typu Google Box, Warsaw Whore, Love Island, Chłopaki Do Wzięcia, itp. Wśród tego całego gówna, "Więzienie" to perełka.
Pracuje w Wiezieniu 10 lat i ni chuja tak to nie wygląda XD
Wszystko jest przekoloryzowane, mają dużo lepiej niż to pokazują w TV.
To nie żaden paradokument, tylko program "Więzienie" ukazujący prawdziwe życie więźniów w zakładach karnych. Aktualnie idzie na kanale Nowa, a powtórki na Polsacie.
Polecam, naprawdę ciekawy program o życiu ludzi najniższej klasy społecznej, którzy są na bakier z prawem i mają problem z agresją. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach tej całej spierdoliny, którą puszczają w TV. Mowa tu o "odmóżdżających" programach rozrywkowych typu Google Box, Warsaw Whore, Love Island, Chłopaki Do Wzięcia, itp. Wśród tego całego gówna, "Więzienie" to perełka.
Biorą największe ameby umysłowe oferują nawet kasę i ją płacą, a złodziejstwo się cieszy, że jest popularne. Oczywiście wszystko jest reżyserowane.
to nie kłamstwo to prawdziwa historia typa z Radzymina. Jego "ziomek pracodawca" z zakładu kamieniarskiego to ta ofiara właśnie.
Mógł Biedronia zatrudnić, by żył.....
Pracuje w Wiezieniu 10 lat i ni chuja tak to nie wygląda XD
Wszystko jest przekoloryzowane, mają dużo lepiej niż to pokazują w TV.
„Maja dużo lepiej” powiadasz….
Nie wiem co w tym więzieniu robisz, ale pies Cię jebał.
Gdzie to można ściągnąć za darmo
???
MNIE SIĘ NALEŻY
A co, Upainy przyjechał?
"Jeżeli bym go nie pierdolnął to on by mnie wyruchał" hehehe. Chuj czy to paradokument czy nie ale tekst mnie rozbawił
Ciebie i jego koleżankę
To nie żaden paradokument, tylko program "Więzienie" ukazujący prawdziwe życie więźniów w zakładach karnych. Aktualnie idzie na kanale Nowa, a powtórki na Polsacie.
Ale wiesz, że takie programy są reżyserowane? Dialogi mniej więcej, miny, ruchy rąk itd. czasami coś im się tam nagra spontanicznie, ale generalnie wszystko stawka.
Widziałem scenariusz kilku takich "programów z życia" .
To nie żaden paradokument, tylko program "Więzienie" ukazujący prawdziwe życie więźniów w zakładach karnych.
Jest tak samo prawdziwe jak "Chłopaki do wzięcia" . Znajomy pracował w zakładzie w Siedlcach (nawet jest w niektórych odcinkach) i opowiadał że to większość wyreżyserowane ustawki...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów