W dzisiejszych czach przy całej mojej niechęci do kacapów i ukrów pisze się Zamurzynione lub Zacyganione
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler______________
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPolecam, naprawdę ciekawy program o życiu ludzi najniższej klasy społecznej, którzy są na bakier z prawem i mają problem z agresją. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach tej całej spierdoliny, którą puszczają w TV. Mowa tu o "odmóżdżających" programach rozrywkowych typu Google Box, Warsaw Whore, Love Island, Chłopaki Do Wzięcia, itp. Wśród tego całego gówna, "Więzienie" to perełka.
To nie żaden paradokument, tylko program "Więzienie" ukazujący prawdziwe życie więźniów w zakładach karnych. Aktualnie idzie na kanale Nowa, a powtórki na Polsacie.
Polecam, naprawdę ciekawy program o życiu ludzi najniższej klasy społecznej, którzy są na bakier z prawem i mają problem z agresją. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach tej całej spierdoliny, którą puszczają w TV. Mowa tu o "odmóżdżających" programach rozrywkowych typu Google Box, Warsaw Whore, Love Island, Chłopaki Do Wzięcia, itp. Wśród tego całego gówna, "Więzienie" to perełka.
Można jeszcze inaczej. Np jak ja nie mieć w ogóle podłączonej kablówki. Dzięki temu nie widzę żadnej lewackiej rozrywki czy patologii tyłu więzienie.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.To nie żaden paradokument, tylko program "Więzienie" ukazujący prawdziwe życie więźniów w zakładach karnych. Aktualnie idzie na kanale Nowa, a powtórki na Polsacie.
Polecam, naprawdę ciekawy program o życiu ludzi najniższej klasy społecznej, którzy są na bakier z prawem i mają problem z agresją. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach tej całej spierdoliny, którą puszczają w TV. Mowa tu o "odmóżdżających" programach rozrywkowych typu Google Box, Warsaw Whore, Love Island, Chłopaki Do Wzięcia, itp. Wśród tego całego gówna, "Więzienie" to perełka.
Rzeczywiście, ten program jest bardzo realistyczny.
Byłeś kiedyś "na wakacjach"? To nie pierdol głupot.
Rzeczywiście, ten program jest bardzo realistyczny.
Byłeś kiedyś "na wakacjach"? To nie pierdol głupot.
Sanki się nie liczą Ty Tłuku Jebany
Sanki się nie liczą Ty Tłuku Jebany
Powiedzial mu Pan jak poeta i do tego wszystko z wielkiej litery
To nie żaden paradokument, tylko program "Więzienie" ukazujący prawdziwe życie więźniów w zakładach karnych.
Hahahahahahahaha
Chyba tylko sceny z drona nie sa ustawka
Ze ludzie lapia sie na takie pierdoly.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów