Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedyna dobra rzecz jest taka, że to lewackie bydło się samo znakuje dla rozpoznania.
donkapusta napisał/a:
Jeszcze k🤬y nic w życiu pożytecznego nie zrobiły, nie skaziły się pracą, nie poczuły potu po wysiłku na czole a niszczą, uszkadzają i dewastują. Banda lewackich zjebów obok lgbt i tej p🤬deczki co nie wie jakie zaimki jejowi odpowiadają.
Słusznie, ale nadzieja jest. Jak to mówi JKM - będą pogromy, i oby jak najszybciej. Sam zap🤬lę kamieniem brukowym w jakiś kolorowy pusty łeb.
całkiem inteligentny byk
umie cośtam mówić, wyj🤬 wiadro z żółtym mlekiem bo wie że powinno być białe, ale chyb nie jest rozpłodowy, bo głos jakby mu ucięli jaja
umie cośtam mówić, wyj🤬 wiadro z żółtym mlekiem bo wie że powinno być białe, ale chyb nie jest rozpłodowy, bo głos jakby mu ucięli jaja
KoniecZartow napisał/a:
Cześć jestem julka, mam naj🤬e w garach, jestem p🤬lnięta, bo rodzice za wszystko płacą, a ja mam czas na bycie oszołomem.
Sp🤬alaj julka
Nawet w mordę temu szkoda przyp🤬olić, bo sobie można rękę pokaleczyć
J🤬 wszystko na wschód od Polski.

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Skazać za terroryzm. Jak i resztę tych zjebów.
Ciekawe czy znajdą się kolejne naśladujące ameby
Ciekawe czy znajdą się kolejne naśladujące ameby
mit2 napisał/a:
Nawet w mordę temu szkoda przyp🤬olić, bo sobie można rękę pokaleczyć
Oj tam, bym sie nie zastanawial nawet. Najwyzej pamiatka by zostala, dumnie bym wspominal.
@up Zawsze można przyp🤬olić bejzbolem. Palce całe, a satysfakcja ogromna.
Uk ma podobno braki kadrowe w rolnictwie, osobiscie uwazam, ze pol roku zap🤬lania w błocie od piatej rano mógłby nieco wpłynać na zmianę postrzegania rzeczywistości i ukierunkować kipiący entuzjazm.
panar3 napisał/a:
Słusznie, ale nadzieja jest. Jak to mówi JKM - będą pogromy, i oby jak najszybciej. Sam zap🤬lę kamieniem brukowym w jakiś kolorowy pusty łeb.
Z tymi pogromami to nie przesadzaj. P🤬lnięci, ale to jednak ludzie. Trzeba im zajęcie znaleźć.
donkapusta napisał/a:
Z tymi pogromami to nie przesadzaj. P🤬lnięci, ale to jednak ludzie. Trzeba im zajęcie znaleźć.
Ja To wole nazywać dziwadełkami.
Co za j🤬a sp🤬olina, służby porządkowe powinny jej to kazać teraz zmywać własnymi ubraniami bez rozpuczalnika, żeby się szmatławiec j🤬y czegoś takiego znowu nie podjął. Ha tfu. Ma 22 lata a mózg sp🤬olony już tak, że jedyne co by jej pomogło to komora gazowa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie