📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jedyna dobra rzecz jest taka, że to lewackie bydło się samo znakuje dla rozpoznania.
donkapusta napisał/a:
Jeszcze kurwy nic w życiu pożytecznego nie zrobiły, nie skaziły się pracą, nie poczuły potu po wysiłku na czole a niszczą, uszkadzają i dewastują. Banda lewackich zjebów obok lgbt i tej pizdeczki co nie wie jakie zaimki jejowi odpowiadają.
Słusznie, ale nadzieja jest. Jak to mówi JKM - będą pogromy, i oby jak najszybciej. Sam zapierdolę kamieniem brukowym w jakiś kolorowy pusty łeb.
całkiem inteligentny byk
umie cośtam mówić, wyjebał wiadro z żółtym mlekiem bo wie że powinno być białe, ale chyb nie jest rozpłodowy, bo głos jakby mu ucięli jaja
umie cośtam mówić, wyjebał wiadro z żółtym mlekiem bo wie że powinno być białe, ale chyb nie jest rozpłodowy, bo głos jakby mu ucięli jaja
KoniecZartow napisał/a:
Cześć jestem julka, mam najebane w garach, jestem pierdolnięta, bo rodzice za wszystko płacą, a ja mam czas na bycie oszołomem.
Spierdalaj julka
Nawet w mordę temu szkoda przypierdolić, bo sobie można rękę pokaleczyć
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Ciekawe czy znajdą się kolejne naśladujące ameby
mit2 napisał/a:
Nawet w mordę temu szkoda przypierdolić, bo sobie można rękę pokaleczyć
Oj tam, bym sie nie zastanawial nawet. Najwyzej pamiatka by zostala, dumnie bym wspominal.
@up Zawsze można przypierdolić bejzbolem. Palce całe, a satysfakcja ogromna.
Uk ma podobno braki kadrowe w rolnictwie, osobiscie uwazam, ze pol roku zapierdalania w błocie od piatej rano mógłby nieco wpłynać na zmianę postrzegania rzeczywistości i ukierunkować kipiący entuzjazm.
panar3 napisał/a:
Słusznie, ale nadzieja jest. Jak to mówi JKM - będą pogromy, i oby jak najszybciej. Sam zapierdolę kamieniem brukowym w jakiś kolorowy pusty łeb.
Z tymi pogromami to nie przesadzaj. Pierdolnięci, ale to jednak ludzie. Trzeba im zajęcie znaleźć.
donkapusta napisał/a:
Z tymi pogromami to nie przesadzaj. Pierdolnięci, ale to jednak ludzie. Trzeba im zajęcie znaleźć.
Ja To wole nazywać dziwadełkami.
Co za jebana spierdolina, służby porządkowe powinny jej to kazać teraz zmywać własnymi ubraniami bez rozpuczalnika, żeby się szmatławiec jebany czegoś takiego znowu nie podjął. Ha tfu. Ma 22 lata a mózg spierdolony już tak, że jedyne co by jej pomogło to komora gazowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów