📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
prosze zapamietajcie takie poweidzenie (nie pamietam autora):
"ZIELONY, to taki niedojrzały CZERWONY"
dzisiaj chce czystej planety, jutro bedzie Tobie strzela£ w ty£ g£owy...
"ZIELONY, to taki niedojrzały CZERWONY"
dzisiaj chce czystej planety, jutro bedzie Tobie strzela£ w ty£ g£owy...
co za pokraka, też by mieć lepsze branie którego nie było ?????
donkapusta napisał/a:
Trzeba im zajęcie znaleźć.
Manekin do prób zderzeniowych samochodów kosztuje kupę kasy i jeszcze trzeba sczytywać dane z czujników. Taka cipa sama by powiedziała co ma złamane. Myślę, że pomysł całkiem niezły. Ekologiczny.
Uk ma podobno braki kadrowe w rolnictwie, osobiscie uwazam, ze pol roku zapierdalania w błocie od piatej rano mógłby nieco wpłynać na zmianę postrzegania rzeczywistości i ukierunkować kipiący entuzjazm.
Chyba na etacie krowy...?
Skakałbym kurwie po mordzie w glanach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów