📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jeszcze kurwy nic w życiu pożytecznego nie zrobiły, nie skaziły się pracą, nie poczuły potu po wysiłku na czole a niszczą, uszkadzają i dewastują. Banda lewackich zjebów obok lgbt i tej pizdeczki co nie wie jakie zaimki jejowi odpowiadają.
Hatfu za to co ma w nosie.
Zróbcie coś, zanim to coś złoży jaja i się rozmnoży
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
W nosie jak krowa na polu, w uszach kanały jak czarnuch z Afryki co mieszka w lepiance z gówna...życzyć jej muzułmańskiego ortodoksyjnego chłopa.
Cześć jestem julka, mam najebane w garach, jestem pierdolnięta, bo rodzice za wszystko płacą, a ja mam czas na bycie oszołomem.
Sama twarz wskazuje co się pewnie dzieje pod kopułą "w imię walki z zanieczyszczeniami wprowadzę do ekosystemu kilka litrów wysoce szkodliwej substancji, a konsekwencje mojej głupoty to wina kapitalistycznych, białych, heteroseksualnych mężczyzn". Do piachu.
Zajebałbym kurwę
Mamusia musiała zapierdalać, żeby pojebana córcia mogła sobie kupić taki płaszczyk i iphona.
Dobrze już ktoś napisał, ci ludzie nie mają zielonego pojęcia jak to jest wstawać o 5 rano bo trudny dojazd do pracy, a w pracy 15 minut przerwy by coś zeżreć na szybko. Nie wiedzą jak to jest gdy ma się np. zaoczne studia i opłaca je się z własnej kasy, 5 lat i żadnego wolnego dnia - na tygodniu praca, weekendy studia. Wakacje?
To wszystko wychuchane cipki, tatuś i mamusia nawkładali pierdoletów, wychowali bezstresowo, dostała kasę na studiowanie jakiegoś chujoznawstwa, a i tak nie chciało im się kończyć bo trzeba pracę pisać albo w połowie zmiana planów i nowy kierunek: zarządzanie kontem na facebooku. Praca po studiach? Nieee tam, jakaś fundacja czy organizacja non-profiit [co oznacza kasa pod stołem od jakiegoś rzymianina czy struktur ue od rozwalania państw] i można drzeć mordę na ulicy, wylewać farby, kłaść się na ziemi, tamować ruch uliczny. A to jeszcze pół biedy.
Gorzej jak akurat w ten sam model życiowy wchodzi jakiś pętak z biednego domu, uczelni nie skończy, pójdzie ćpać, zamieszka na squacie na dziko, sranie ludziom pod drzwiami, ale i tak kasa skądś się sypie byle robić kocopoły na demonstracjach, dewastować pomniki, robić burdy - dziwnym trafem ktoś im za to płaci, że pomimo tego, że te bezrobotne ćpuny nie pracują, to mają kasę na życie i dragi.
Człowiek bywa tu i tam i czasem spotyka "przy stole" różne osoby, zwykle chciało mi się uświadamiać czy kłócić, ale zrobiłem się stary, patrzę często z politowaniem i żąl mi tylko się robi, że ktoś naprawdę tak ma. Nie, że udaje za kasę - to bym jeszcze zrozumiał, ale że naprawdę tak ma.
To wszystko wychuchane cipki, tatuś i mamusia nawkładali pierdoletów, wychowali bezstresowo, dostała kasę na studiowanie jakiegoś chujoznawstwa, a i tak nie chciało im się kończyć bo trzeba pracę pisać albo w połowie zmiana planów i nowy kierunek: zarządzanie kontem na facebooku. Praca po studiach? Nieee tam, jakaś fundacja czy organizacja non-profiit [co oznacza kasa pod stołem od jakiegoś rzymianina czy struktur ue od rozwalania państw] i można drzeć mordę na ulicy, wylewać farby, kłaść się na ziemi, tamować ruch uliczny. A to jeszcze pół biedy.
Gorzej jak akurat w ten sam model życiowy wchodzi jakiś pętak z biednego domu, uczelni nie skończy, pójdzie ćpać, zamieszka na squacie na dziko, sranie ludziom pod drzwiami, ale i tak kasa skądś się sypie byle robić kocopoły na demonstracjach, dewastować pomniki, robić burdy - dziwnym trafem ktoś im za to płaci, że pomimo tego, że te bezrobotne ćpuny nie pracują, to mają kasę na życie i dragi.
Człowiek bywa tu i tam i czasem spotyka "przy stole" różne osoby, zwykle chciało mi się uświadamiać czy kłócić, ale zrobiłem się stary, patrzę często z politowaniem i żąl mi tylko się robi, że ktoś naprawdę tak ma. Nie, że udaje za kasę - to bym jeszcze zrozumiał, ale że naprawdę tak ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów