Widać skąd
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Widać skąd
To jest bezmózgowie?
wg. najnowszych badań amerykańskich naukowców nazywa się to kodowizm.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Velture napisał/a:
@up
Idźcie z tą polityką gdzie indziej.
Pozdrawiam.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Ciekawe czy wkłada go sobie w cipe
Dziewczyna dowiedziała się, że urodzi niepełnosprawnego dzieciaka bez szans na przeżycie jednego miesiąca i nie dopuściła do siebie myśli o przerwaniu ciąży, dlatego należy potraktować ją sarkastycznym memem. No cóż, są kobiety empatyczne, potencjalnie zajebiste matki oraz takie, którym decyzja o aborcji przychodzi nader łatwo i nie mają potrzeby pożegnać się z pociechą...
@Velture albo nawet POwizm obojętne, ale ponieważ obecnie rządzi PIS to raczej na niego wypada nam narzekać no chyba że jest się jebanym hipokrytą i nie widzi się nic złego w obecnej partii "rządzącej"
BTW nie jestem za żadną opcją polityczną mnie po prostu skrajnie wkurwia głupota i hipokryzja. Pozdro
BTW nie jestem za żadną opcją polityczną mnie po prostu skrajnie wkurwia głupota i hipokryzja. Pozdro
Ile maksymalnie przeżyje taki potworek ze szczątkami mózgu w głowie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów