Widać skąd
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Widać skąd
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to choroba zwana "PISOWSKIELEKTORAT" wierzcie mi jestem ekspertem
@up
wg. najnowszych badań amerykańskich naukowców nazywa się to kodowizm.
support3 napisał/a:
to choroba zwana "PISOWSKIELEKTORAT" wierzcie mi jestem ekspertem
Velture napisał/a:
@up
Idźcie z tą polityką gdzie indziej.
Pozdrawiam.
Dziewczyna dowiedziała się, że urodzi niepełnosprawnego dzieciaka bez szans na przeżycie jednego miesiąca i nie dopuściła do siebie myśli o przerwaniu ciąży, dlatego należy potraktować ją sarkastycznym memem. No cóż, są kobiety empatyczne, potencjalnie zajebiste matki oraz takie, którym decyzja o aborcji przychodzi nader łatwo i nie mają potrzeby pożegnać się z pociechą...
@Velture albo nawet POwizm obojętne, ale ponieważ obecnie rządzi PIS to raczej na niego wypada nam narzekać no chyba że jest się jebanym hipokrytą i nie widzi się nic złego w obecnej partii "rządzącej"
BTW nie jestem za żadną opcją polityczną mnie po prostu skrajnie wkurwia głupota i hipokryzja. Pozdro
BTW nie jestem za żadną opcją polityczną mnie po prostu skrajnie wkurwia głupota i hipokryzja. Pozdro
Ile maksymalnie przeżyje taki potworek ze szczątkami mózgu w głowie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów