📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pięknie go zaskoczył .... A gość udawał pizde by mu zajebać na szczękę .....
Jak mnie wkurwiają takie suchoklatesy w bluzach z kapturem. Pięknie pajaca wyjaśnił , ileż kurwa można.
I tak był cierpliwy. Gdyby mnie ktoś tak złapał to reakcja obronna zaczęłaby się niedługo później
W takim przypadku jak najbardziej popieram dawki przypominające. Oczywiście bez skakania po głowie.
Piesinger napisał/a:
I tak był cierpliwy. Gdyby mnie ktoś tak złapał to reakcja obronna zaczęłaby się niedługo później
Czyli zsikanie się w cotton worldy
przed ruskim gównem granice powinni zamykać tak samo jako przed ciapatymi i bambusami - zero tolerancji dla gówna
Małpkiskaczą napisał/a:
przed ruskim gównem granice powinni zamykać tak samo jako przed ciapatymi i bambusami - zero tolerancji dla gówna
... a i na banderowski ryj znajdzie się jakiś kij
pawus5 napisał/a:
... a i na banderowski ryj znajdzie się jakiś kij
I na faszystowki twój również
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów