Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I jak to jest że obcięta głowa mnie nie rusza, a cierpienie zwierząt już tak?
Pojebane te ludzkie mózgi.
Chuj w to, nawet nie odpalam kurwa.
I jak to jest że obcięta głowa mnie nie rusza, a cierpienie zwierząt już tak?
Pojebane te ludzkie mózgi.
Lewak?
Ale to USA, więc 3 pit bule do odjebania.
Lewak?
Ale to USA, więc 3 pit bule do odjebania.
Akurat bycie lewakiem to przejaw wyższej inteligencji
A co do psów, to na spacery z burkiem chyba trzeba z jakimś folderem w kieszeni chodzić na takie okazje...
Twoje słowa...
Dlatego trzeba nosić nóż.
Psy są spoko. A do Was co krzyczycie o odstrzale " kundli" mam jeden komunikat. Jesteście cioty które za młodu zostały pogryzione przez stado pimpków.
A co do psów, to na spacery z burkiem chyba trzeba z jakimś folderem w kieszeni chodzić na takie okazje...
Myślałem, że pedalstwa i ateizmu…. Z folderem??? Z kondonem w dupie spróbuj. Bąka puścisz to worek na kupe będziesz miał odrazu. Ty kurwa Tłuku kolorowy
Myślałem, że pedalstwa i ateizmu…. Z folderem??? Z kondonem w dupie spróbuj. Bąka puścisz to worek na kupe będziesz miał odrazu. Ty kurwa Tłuku kolorowy
Ta wypowiedź świadczy o wyjątkowej inteligencji i wykształceniu. Nie lewak, ale i nie prawak. Może z awansu społecznego (teraz tzw. suweren 500+)
Tak. Od pitbulla.
Dlatego trzeba nosić nóż.
Gdyby miecz nie był taki gabarytowy. Nic nie sprawiłoby większej frajdy niż przeciąć takie agresywne bydle na pół na oczach rozanielonego właściciela debila.
Dokładnie tak. Inteligentny człowiek nie jest w stanie uwierzyć w te bajki na temat Boga Wiara w niewidzialnych przyjaciół wyklucza się z myśleniem. A co do pedalstwa to także masz rację. Inteligencja to często wyższa empatia i tolerancja. Nie obchodzi mnie kto co ma w dupie (w przeciwieństwie do prawicowych zwierzaków)
Tak. Od pitbulla.
Słuchaj. Ja wiem że i wśród lewaków debili nie brakuje. Jakiś performanserów niszczących mienie czy sztukę dla wypaczonej wizji ochrony środowiska czy innych psycholi epatujących odmiennością w amerykańskich przedszkolach. Pisałem ogólnie o podziale mentalnym lewak-prawak. Nie o jednostkach skrajnych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów