Ola gringoPowinni strzelać, rekwirowac łódki, kase z trupów i się wzbogacać. Ja bym ich obrabiał i całe to towarzystwo posyłał pozniej na dno. Adios
pqkowac do samolotu i z powrotem wyrzaqucajac ich na glowny dziedzieniec miasta,
oczywiscie dzieciom dajemy spadochrony,
a reszta niech sie patrzy i uczy jak sie chce miec swoj krajowy dobrobyt to trzeba oddac za niego zycie,
my polacy walczylismy, no fakt przez 50 lat nas komuna ruchala ale w koncy nosił wilk razy kilka i poniesli i wilka
my polacy walczylismy, no fakt przez 50 lat nas komuna ruchala ale w koncy nosił wilk razy kilka i poniesli i wilka
Wystarczy zatopić na miejscu.Gowno ma telefony i po dotarciu dzwonią że bezpiecznie i kolejne robactwo przypływa.Tak.jak się kontakt urwie to git
Wpuśćcie nas!!! Nie możemy żyć w syfie, który sami stworzyliśmy !!!!
za dużo tego kolorowego ścierwa, w niemczech szwecji belgi i holandi latwo dostac kosę badz zostrac zlupionym, a wpierdol jednemu czarnemu co cie okradl to przybiegnie mu 100 z pomocą, w polsce troche bezpieczniej choc czarnuchy nic nie robia tyleko jebia prostackie biale suki....
za dużo tego kolorowego ścierwa, w niemczech szwecji belgi i holandi latwo dostac kosę badz zostrac zlupionym, a wpierdol jednemu czarnemu co cie okradl to przybiegnie mu 100 z pomocą, w polsce troche bezpieczniej choc czarnuchy nic nie robia tyleko jebia prostackie biale suki....