18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tusk pyta Angelę Merkel:
party_chips • 2014-01-19, 22:16
Tusk pyta Angelę Merkel:
- Ile tam u was w Niemczech zarabia przeciętny pracownik?
- 1500 Euro - odpowiada Angela.
- A ile potrzebuje, żeby przeżyć?
- 1000 Euro.
- To co robi z 500 Euro?
- Gówno mnie to obchodzi - mówi Merkel.
- A ile tam u was w Polsce zarabia przeciętny pracownik?
- 1500 zł - mówi Tusk.
- A ile potrzebuje, żeby przeżyć?
- 2000 zł.
- To skąd bierze 500 zł?
Na to Tusk odpowiada:
- A gówno mnie to obchodzi.
Zgłoś
Wiert 2014-01-19, 22:28
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
kolo_ziom 2014-01-19, 22:48 2
Było czy nie było. Poprostu Polska
Zgłoś
Shaggy93 2014-01-19, 22:56 1
sad but true

,,Po­lacy są samą od­wagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Zgłoś
k................1 2014-01-19, 23:02 72
Przestaną was śmieszyć takie żarty jak skończycie gimbaze i pójdziecie do roboty.
Zgłoś
Blezzer 2014-01-19, 23:11 175
Te żarty nie śmieszą żadnego Polaka mającego 18+ lat. :/

Nie dla psa, dla pana to!
Zgłoś
e................y 2014-01-20, 0:03 10
@Blezzer, nie licząc studentów kulturoznawstwa
Zgłoś
N................y 2014-01-20, 0:05 11
Omg, sadola przejął jakiś muzułmański separatysta. Co komentarz w stylu "było" to warn...
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2014-01-20, 0:06
@2up && @up

Blizej mi do 21, a rozbawilo. Chujowy sadol z Ciebie, Panie.

&& powinno podpowiedziec co studiuje.
Zgłoś
dessss 2014-01-20, 0:11
Co to jakiś kfejk czy inne gówno, żeby wrzucać co chwile to samo?
Zgłoś
Thanatophiliac 2014-01-20, 0:14
kmils21 napisał/a:

Przestaną was śmieszyć takie żarty jak skończycie gimbaze i pójdziecie do roboty.

No właśnie wtedy powinny śmieszyć, to jest tzw. "poczucie humoru"
Zgłoś
Jupnik 2014-01-20, 0:25 2
Czy mi się wydaje, czy to było już około 100 razy i jakim cudem znalazło się to na głównej?
Zgłoś
BrainSeeker 2014-01-20, 0:29 16
Zgłoś
Machol 2014-01-20, 0:44
Jak ktoś przypierdala się do premiera o to, że nie potrafi zarobić to jest idiotą. Premier nie ma wpływu na:
1) Jakie firmy powstają
2) Jakich ludzi szukają w firmach
3) Czemu ludzie z HR to idioci.
Więcej, wymaga się od kolejnych premierów, aby zmniejszyli biurokrację, czyli wręcz ZREDUKOWALI etaty. To o co kurwa chodzi?!

ps. A dowcip jak dowcip, nawet się uśmiechnąłem.

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
e................y 2014-01-20, 1:04 22
@Machol
Ehhh...
BrainSeeker napisał/a:

Jak ktoś przypierdala się do premiera o to, że nie potrafi zarobić to jest idiotą.

Nikt się nie przypierdala do premiera, dlatego , że nie potrafi zarobić tylko dlatego, że rząd, na czele którego stoi ów premier na każdym kroku to utrudnia, przez wysokie podatki , zwiększanie "kosztów pracy", płace minimalna, obowiązkowe ubezpieczenia i tak dalej i tak dalej..

Machol napisał/a:

Premier nie ma wpływu na:
1) Jakie firmy powstają

bo premier w ogóle nie ma mieć na to wpływu i to jest normalne chyba, ale ma ogromny wpływ na to jakie firmy nie powstają, bo w zarodku tłumi się przedsiębiorczość

Machol napisał/a:

2) Jakich ludzi szukają w firmach

co w ogóle ma do tego premier, prywatna firma prywatna sprawa, co ty w ogóle pierdolisz

Machol napisał/a:

3) Czemu ludzie z HR to idioci.

patrz punkt drugi

Machol napisał/a:

Więcej, wymaga się od kolejnych premierów, aby zmniejszyli biurokrację, czyli wręcz ZREDUKOWALI etaty. To o co kurwa chodzi?!

Tutaj to już udowodniłeś całkowicie, że z logiką jesteś na bakier. Biurokracja niszczy przedsiębiorczość i okrada ludzi , bo muszą za wszystko co robią dodatkowo płacić urzędasom. Powiedziałbym ci, żebyś poczytał trochę, ale możliwe, że już jesteś niereformowalny , więc tylko po krótce ci wytłumacze.
Celem wydawania pieniędzy jest POTRZEBA, a nie pierdolony etat, ciepła posadka dla absolwentów europeistyki i administracji.
Zresztą po co ja ci to piszę i tak nic z tego nie zrozumiesz, nawet nie odpisuj, po prostu zamilcz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów