No i bongo jeszcze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No i bongo jeszcze
Kolejny ćpun z nieskoordynowanymi ruchami, pewnie zaraz będzie się trząść jak galeretka kiedy dzień nie zapali
Każdy ma swojego konika. Mrocznego siebie którego karmi. Każdy ma swoje grzechy którymi nie lubi się chwalić. Jedni jaraja robiąc krzywdę tylko sobie, inni mordują i gwałcą robiąc krzywdę innym i dobrze nam. Nie lubię stereotypów bo za dużo tego doświadczyłem w swoim życiu. Teraz puenta nie każdy ćpun to ćpun.
raistpol napisał/a:
zamknąć mordy ciotostwo u góry. Kurwa jak bym nie znał internetu, to bym pomyślał, że wy wszystkie kondomy to ą ę przez bibułkę, a jeżeli alkohol to tylko lampka szam,pana na sylwestra. Kurwa, walą sobie do rozjebanych męskich dup na sadolu, a mnie będą za nałóg osądzać.
Idzcie jeszcze pare piwek psiarskiemu hipciotowcu postawić, bo jak ktoś was na ulicy powyklina to kogo o ochronę prosić będziecie?
W sumie czasem się dziwię, że patrząc na praworządność i empatię użytkowników sadola razem z loaloa nie bronicie shreka od teatru trzecia rzesza.
Hahaha ale drażliwy ćpun, idź być ćpunem gdzie indziej.
vifon125 napisał/a:
pierdolony ćpun
Cpun cpuna od cpunow wyzywa Ja pierdole Idź się zachlej, zrzygaj i obszczaj majty A i starej wpierdol patusue jeden
Banda pierdolonych ćpunów pięknie pokazuje w komentarzach, że marihuanen jest jednak BARDZO szkodliwy i znacząco ogranicza poziom IQ. Jedyne co potrafią z siebie wyrzygać to "a ty pijaku", "a ty ochlejtusie", "a alkochol, a alkochol, a kurwa alkochol", ta sama zdarta płyta nic więcej. Bądź sobie abstynentem a i tak będą Ci pierdolić, żeś pijak i jacy to oni nie są lepsi. Już wolę alkoholików, taki alko albo się ogarnia i trzyma w ryzach swój nałóg albo kończy w monarze, a taki jebany marihuanowy ćpun jeszcze próbuje egzystować w społeczeństwie i udaje i śmie pretendować do miana normalnego człowieka. Wam kurwa ze świniami paszę żreć z koryta, a nie mienić się LUDŹMI kurwy! Takiego zlotu debili jak w tym wątku dawno nie było i powtarzam, pięknie to obrazuje, że nawet od tak w sumie "nieszkodliwej" rośliny jaką jest marihuana można się uzależnić i mieć wypaczony przez nią mózg. Pluję na was ścierwa, chociaż nawet na moją ślinę nie zasługujecie, nawet pogardy na was szkoda, śmiecie!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów