No i bongo jeszcze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
No i bongo jeszcze
Niby bongo a jednak dzban.
szaman1991 napisał/a:
Ćpun bo jara? :/ Ty pewnie walisz mocne i jest gitara
Morda w kubeł ćpunie. Goś ewidentnie już ma zlasowany mózg.
Jak ktoś się zaciesza jak głupi że sobie bongo zapali to jest ćpun.
Normalny człowiek jak ma kiepski dzień to zapala skręta , nie nagrywa filmiki...
jaranie sie jaraniem to pedalstwo niczym jaranie sie baba z kutasem.
Dzisiaj napisał/a:
jaranie sie jaraniem to pedalstwo niczym jaranie sie baba z kutasem.
Gorsze od jarania się jaraniem, jest jaranie się vapowaniem, tego nie mogę zdzierżyć.
Skoro on jest ćpunem to każdy kto wypił browara jest menelem czyli my wszyscy ; )
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Więc przestałem celować w nią flarą...
zamknąć mordy ciotostwo u góry. Kurwa jak bym nie znał internetu, to bym pomyślał, że wy wszystkie kondomy to ą ę przez bibułkę, a jeżeli alkohol to tylko lampka szam,pana na sylwestra. Kurwa, walą sobie do rozjebanych męskich dup na sadolu, a mnie będą za nałóg osądzać.
Idzcie jeszcze pare piwek psiarskiemu hipciotowcu postawić, bo jak ktoś was na ulicy powyklina to kogo o ochronę prosić będziecie?
W sumie czasem się dziwię, że patrząc na praworządność i empatię użytkowników sadola razem z loaloa nie bronicie shreka od teatru trzecia rzesza.
Idzcie jeszcze pare piwek psiarskiemu hipciotowcu postawić, bo jak ktoś was na ulicy powyklina to kogo o ochronę prosić będziecie?
W sumie czasem się dziwię, że patrząc na praworządność i empatię użytkowników sadola razem z loaloa nie bronicie shreka od teatru trzecia rzesza.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów