Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czy ten gówniarz jest Ukraińcem czy nie (jeśli chodzi o dzieci to one czasem tak dobrze mówią po polsku że nie do odróżnienia), ale niewątpliwie ta tempa dzida naruszyła nietykalność cielesną tego gówniarza, przy czym on sam, a raczej jego rodzice mogliby mieć problemy ze względu na jego przeklinanie w miejscu publicznym.
Ja jebe ty jesteś tak tępy jak te kretynki z nagrania co nie potrafią złożyć prostego zdania "ej czemu ona, ej czemu.....ej czemu". Ty jesteś z pokolenia, które można zwyzywać publicznie od najgorszych kurew a ty nie zareagujesz tylko będziesz stał jak tępak i nie widział co z sobą zrobić
Ja jebe ty jesteś tak tępy jak te kretynki z nagrania co nie potrafią złożyć prostego zdania "ej czemu ona, ej czemu.....ej czemu". Ty jesteś z pokolenia, które można zwyzywać publicznie od najgorszych kurew a ty nie zareagujesz tylko będziesz stał jak tępak i nie widział co z sobą zrobić
aha, proponuje dawaj w takiej sytuacji od razu po pysku, na pewno dobrze na tym wyjdziesz jak się po ciebie pały zgłoszą za pobicie dziecka
Nie dajcie się wciągnąć w taką prymitywna propagandę. Gość jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Chłopak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj żadnych ukropow
Ludzie nie dajcie się sterować przez takich przygłupów
Sram na ukraine
10 razy się kurwisko pyta EJ ALE CZEMU ONA GO KOPNELA
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów