jebiącymi się małpami...
Większość stulejarzy z tego portalu brało by te małpy jak, jak patologia z Podlasia 500+
Większość stulejarzy z tego portalu brało by te małpy jak, jak patologia z Podlasia 500+
nie szczekaj tam a ty skąd z warszafki słoiczek ? tak szczekasz i szczekasz a pewnie sam czekasz pierwszy na przelew +500 dla twoje świadomośći nie pobieram +500 bo mam na nie wywalone jajca i nie mam bachora i tu twoje zdziwko !
Jej kumpela miała wcześniej anal i podobno jadła makowiec, więc będzie plucie...
nie szczekaj tam a ty skąd z warszafki słoiczek ? tak szczekasz i szczekasz a pewnie sam czekasz pierwszy na przelew +500 dla twoje świadomośći nie pobieram +500 bo mam na nie wywalone jajca i nie mam bachora i tu twoje zdziwko !
To się tak nie chwal, bo będziesz bykowe płacił i z twoich pieniędzy pójdzie na 500+... A tych słoiczków z warszawki zabieraj do siebie.
Nie pierdol dziecko.
Nie pierdol dziecko.
tak mówisz do swoich dzieci ?
To się tak nie chwal, bo będziesz bykowe płacił i z twoich pieniędzy pójdzie na 500+... A tych słoiczków z warszawki zabieraj do siebie.
bykowe chciał byś ! jak na razie to w twoje kofanej warszafce jest więcej słoiczków niż rodowitych warszafiaków więc wiesz w moim mieście na całe szczęście tego nie ma ! i się nie zapowiada by coś takiego miało mieć miejsce i całe szczęście!
tak mówisz do swoich dzieci ?
bykowe chciał byś ! jak na razie to w twoje kofanej warszafce jest więcej słoiczków niż rodowitych warszafiaków więc wiesz w moim mieście na całe szczęście tego nie ma ! i się nie zapowiada by coś takiego miało mieć miejsce i całe szczęście!
Reasumując cała powyższa wypowiedz, twoje miasto to Białystok, wiec jesteś imbecylem z polski „C” jak reszta twoich krajan. Nie masz się czym chwalic bo twoi przodkowie byli sowieckim chujem robieni. Idź z ojcami bimber pędzić w lesie i nie wchodź na ten porwał więcej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów