📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
szkoda, że nie motopizda.....
@up ja tam bym wolał Ciebie na tym miejscu
@upup a ja lubię wkurwiać motopizdy
Kenty pali, burżuj.
O to w tym chodzi... Auto ma się rozjebać w pył, a pasażerowie zostają nienaruszeni. Kiedyś auta były pancerne, z wypadku wychodziły bez szwanku, a osoby w środku - trupy na miejscu. Zaufaj mi, jestem inżynierem.
O to w tym chodzi... Auto ma się rozjebać w pył, a pasażerowie zostają nienaruszeni. Kiedyś auta były pancerne, z wypadku wychodziły bez szwanku, a osoby w środku - trupy na miejscu. Zaufaj mi, jestem inżynierem.
@Pan_Inżynier ja bym do tego dodał że dzieki rozproszeniu energii w aucie na pasażerów działa tej energii o wiele mniej. Dzieki czemu bebechy nie zamieniają się w mielonke tyrolską. Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów