Mam pewne przypuszczenia co do tego dlaczego ten przejazd był kręcony i dlaczego od początku nagrania w tym miejscu nie ma barierek...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mam pewne przypuszczenia co do tego dlaczego ten przejazd był kręcony i dlaczego od początku nagrania w tym miejscu nie ma barierek...
Jakiś ekspertę na sali? Wina kierowcy czy pilota?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Gdyby były barierki to nie było by po co kręcić.
Tu nie trzeba eksperta ani komisji smoleńskiej.
Tu nie trzeba eksperta ani komisji smoleńskiej.
"Bye, bye, trailer" i wszystko w temacie.
Jeden pas (zewnętrzny) zamknięty to i naczepa się nie zmieściła na zwężeniu i pociągnęła ciągnik. Gdyby chociaż miał w naczepie skrętne tylne osie (wiem, że naczepa nie ma przednich), to by spokojnie przeszedł. Albo gdyby był krótszy.
Jeden pas (zewnętrzny) zamknięty to i naczepa się nie zmieściła na zwężeniu i pociągnęła ciągnik. Gdyby chociaż miał w naczepie skrętne tylne osie (wiem, że naczepa nie ma przednich), to by spokojnie przeszedł. Albo gdyby był krótszy.
Kierowca nie mógł zrobić nic więcej bo przodem jechał przy samym murku. Druga sprawa to taka, że na 99% był tam zakaz dla dużych aut.
kiedy spotkamy się na zakręcie, co z nami będzie .. Velture, wina urwiska, albo buk tak chciał
@up ale on jedzie ciągnikiem z naczepą = jego nie dotyczą żadne zakazy.
IQ USA
bo spedytor powiedział że tam już kiedyś jechał i że da radę.a jak nie to kara za niewywiązanie się z umowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów