📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
jakbym siebie słyszał
Od kiedy parkórw jest sportem? niedługo będzie nim też pewnie stanie w kolejce przy kasie w biedro
Po co wrzucacie tego pedała na sadistica . !!!
Tak się zbulwersował, że konto usunął.
Jak ten mnie wkurwia, nieudolna kopia abstrachujków...
Jak coś może być kopią jeszcze większej chujni dla gimbów? Co do filmiku średniawka, ale z Wie-sława w jego wykonaniu się pośmiałem
Ja dojeżdżam do pracy rowerem 30 km i ciagle słyszę komentarze typu - ja bym chyba umarł, dupa by mi pękła, nie boisz się że cie samochód pierdolnie, ty to masz zdrowie, mi by się nie chciało a tak naprawdę to chyba jesteś pierdolnięty , żeby mi kazano tyle kilometrów na rowerze zapierdalać nigdy w życiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów