📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NafazowanyKoleś napisał/a:
Ale skąd wiesz czego używa jego żona? Może nie robi ciasta za grosze tylko kupuje gotowy ten placek za 5zł, ......
Jak używa gotowego placka, to pierdolić taką pizzę.
Co do zasady masz rację, da się zrobić pizzę za 30-40 zł w składnikach. Ale taka pizza w lokalu to powyżej stówy.
Natomiast sam oceniłeś, że ja używam wyróbów jedzeniopodobnych, czyli Twoja miara też jest cebulacka...
Pizza w pizzerii w większości to maks 10zł w składnikach.
LaChupacabra napisał/a:
Większym debilem jest chyba ten który typa z takim ryjem zatrudnia do bezpośredniej obsługi klienta przy dostarczaniu jedzenia.
jego ktoś zatrudnił? bo ja tu widzę jakieś glovo srovo tam chyba nawet nie ma czegoś takiego jak minimalne wymagania. Masz nogi ręce jedź.
sothis napisał/a:
Domowa pizza spoko, ale jednak domowa a z dobrej pizzerii to dwie różne rzeczy
Tutaj się nie zgodzę.
Proponuję znaleźć przepis na oryginalną włoską pizzę, kupić marmurowy kamień do pizzy. (Piecze się ją zaledwie 5 minut) Sos zrobić z przetartych pomidorów z czosnkiem, oliwą i bazylią. Niebo w gębie Jak mamy do dyspozycji podwórko, to wymurować mały piecyk opalany drewnem i to już totalna petarda. Większość knajp z gumowym ciastem się umywa, a i koszty niewielkie. Kurwa, zrobił się kącik kulinarny XD
LaChupacabra napisał/a:
Większym debilem jest chyba ten który typa z takim ryjem zatrudnia do bezpośredniej obsługi klienta przy dostarczaniu jedzenia.
za dostawe zarcia placi sie od 4zl, kto wezmie ta robote? ty?
parapsychol napisał/a:
za dostawe zarcia placi sie od 4zl, kto wezmie ta robote? ty?
slyszales kiedys o napiwkach biedny smieciu? xD
Rannhide napisał/a:
Ale 2 minuty i gościu pracy już w kurierce nie znajdzie. Ile jest tych firm co żarcie rozwożą? 4-5? Już wszystkie mają jego mordę na mailu
Ja to widzę tak; jeden bandera rozwoziciel żarcia udostępnił do nagrania swojemu kamratowi służbowy plecak i nagrali ustawkę jak pomalowany niedorozwój nadgryza własnego prywatnego hot-doga (bo kurwa kto by to zamawiał), który jest niby klienta. Jeśli bym się jednak mylił i ten down naprawdę dostarcza ludziom jedzenie, to bardzo dobrze, świetna reklama glovo i neobanderyzmu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów