📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A żeby mu się jego chłopak w łóżku zesrał jak się do niego przytuli.
Już tu kiedyś pisałem: żarcie tylko dowożone autem, lub odbiór osobisty. Dowóz: rowerem, skuterkiem, hulajnogą czy innym wynalazkiem to same kłopoty (i dziwny posmak).
Większym debilem jest chyba ten który typa z takim ryjem zatrudnia do bezpośredniej obsługi klienta przy dostarczaniu jedzenia.
UrlichUrwich napisał/a:
Już tu kiedyś pisałem: żarcie tylko dowożone autem, lub odbiór osobisty. Dowóz: rowerem, skuterkiem, hulajnogą czy innym wynalazkiem to same kłopoty (i dziwny posmak).
możliwe ze tu jest cześć prawdy o ile nie wsiądzie do windy albo długo nie lezie po schodach
Wiadomo jakie to miasto albo chociaż państwo?
Jestem fanem pizzy. Nie zamawiam, wolę sam zrobić. Zrobienie ciasta trwa chwilkę, kulki zamrażam, wyciągam kiedy mam chęć wszamać pizzę, 2-3 godziny pięknie się rozmraża. Potem kilka minut i po robocie, Kwadrans w piecu i wiem co jem i zamiast 40-60zł wychodzi 7-10....
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Jestem fanem pizzy. Nie zamawiam, wolę sam zrobić. Zrobienie ciasta trwa chwilkę, kulki zamrażam, wyciągam kiedy mam chęć wszamać pizzę, 2-3 godziny pięknie się rozmraża. Potem kilka minut i po robocie, Kwadrans w piecu i wiem co jem i zamiast 40-60zł wychodzi 7-10....
Domowa pizza spoko, ale jednak domowa a z dobrej pizzerii to dwie różne rzeczy
Halman ma nową robotę widzę
Kto od takiego flejowatego brudnopisa przyjmie dostawę...chyba tylko czarnuch...
Ciekawe dlaczego osoby z tatuażem na ryju mają problem znaleźć pracę....
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
7-10 zł ? To co ty samo ciasto z sosem pomidorowym jesz ? No proszę Cię, moja żona jak robi placka ok. 30cm sama to nie wiem czy wyjdzie mniej niż 30zl - tyle że my jeszcze dodatki używamy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów