📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ja dalej trzymam w domu czerwoną koszulkę MU, Dwighta Yorke`a za sportowego za 30 dychy
Czemu jest player z youtube ? Jeszcze kurwa zarabiają na wyświetleniach.
no to im się akurat udało
Pan_Grzegorz napisał/a:
Czemu jest player z youtube ? Jeszcze kurwa zarabiają na wyświetleniach.
Ch*j Ci to przeszkadza? Boli Cie to, że ktoś robi dobre filmiki i zarabia grosze, a Ty nie?
oho, byl rudy, gimbus, a teraz bedzie typowy seba -.-' co za zmanipulowane bydlo masakra...
Cerotis napisał/a:
oho, byl rudy, gimbus, a teraz bedzie typowy seba -.-' co za zmanipulowane bydlo masakra...
Czyżbyś był rudym gimbusem o imieniu Sebastian?
kazdy z nas zna jakiegos sebe
ja mam 3 na osiedlu
ja mam 3 na osiedlu
Ktoś wpadł na fajny pomysł na mem. A ci kurwa najzwyczajniej w świecie zajebali ten pomysł + wszystkie hasełka z internetu. Zero inwencji twórczej. Kurwa żałosne.
"Ja ci podam do przodu a ty wycof"
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Taki hejt to niby też inwencja twórcza? Chuj ci w dupe
piekarsoad napisał/a:
Ch*j Ci to przeszkadza? Boli Cie to, że ktoś robi dobre filmiki i zarabia grosze, a Ty nie?
Grosze? Statystycznie patrząc na wyświetlenia ich kanału, czyli 25mln zarobili 15k euro jak nie więcej za partnerstwo z youtube, większość osób nawet nie jest świadoma tego, jaką kasę robią ich ulubione kanały na yt. Ale bardzo dobrze, mają sposób na siebie, robią fajne filmiki, ja lubię je oglądać, a oni na tym zarabiają i jakoś nie mam z tego powodu bólu dupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów