📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
fazzie napisał/a:
Druga część kultowego filmiku od śmieszków z abstrachujeTV
kultowego? Saga Twillight też była kultowa...
Ileev napisał/a:
Ja pierdole, oni gadają jak roboty. Wyuczone kwestie, bez żadnych emocji. Sama gra aktorka to też gówno.
nie zauważyłbyś tego gdybyś miał dzieciństwo;]
Ileev napisał/a:
Ja pierdole, oni gadają jak roboty. Wyuczone kwestie, bez żadnych emocji. Sama gra aktorka to też gówno.
Chcesz oglądać grę aktorską to włącz M jak miłość.
konował napisał/a:
Ktoś wpadł na fajny pomysł na mem. A ci kurwa najzwyczajniej w świecie zajebali ten pomysł + wszystkie hasełka z internetu. Zero inwencji twórczej. Kurwa żałosne.
Nie chce nic mówić ale ponoć ten Seba jest twórcą tego mema Z tego co pamiętam to w 1 części bło w opisie napisane.
Bad_Motherfucker napisał/a:
kultowego? Saga Twillight też była kultowa...
ponad milion wyświetleń w pare dni, wszędzie propsy, nawet na sadisticu który normalnie hejtuję Abstrachuje, wzmianki w telewizji, myśle, że spokojnie zasługuje na miano kultowego
Ch0ryy napisał/a:
Nie chce nic mówić ale ponoć ten Seba jest twórcą tego mema Z tego co pamiętam to w 1 części bło w opisie napisane.
Nie do końca, ale wszystko było konsultowane z twórcą mema
Akcja z chipsami mnie rozjebała Piwko leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów