📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ubogacił polską kulturą
Co za kurwa, jebany frajer suchoklates puszy się z tymi swoimi witkami i to jedyny obiekt, który dałby radę pobić. Jakby pobił tak moją córkę to... ech nie wiem, Boże chyba bym trafił do więzienia za pobicie ze skutkiem śmiertelnym. Mam nadzieję, że kurwę znaleźli i tak mu ryj obili, że do końca wakacji nie zje loda.
LoL chciał żeby wypierdalała, a ona NIE i chuj, dał jej szanse której nie wykorzystała, głupia cipa
Gdyby ktoś miał dane tego typa dajcie na priva. Może akurat z okolic to sie wycieczkę zrobi
Jakby tak uderzyl moja corke to wieczorem jest na oiom
razak napisał/a:
Gdyby ktoś miał dane tego typa dajcie na priva. Może akurat z okolic to sie wycieczkę zrobi
I przejedziesz jak cipa z kolegami na jednego?
Kontekst nieznany - tylko debile się gotują. Inteligentni czekają na pełen zarys sytuacji.
słychać było, ze cos tam zostalo polamane, gasic pety na mordzie to za malo, scierwo jebane
Belweder napisał/a:
I przejedziesz jak cipa z kolegami na jednego?
Kontekst nieznany - tylko debile się gotują. Inteligentni czekają na pełen zarys sytuacji.
Na filmach kiedy rodzice katują małe dzieci też czekasz na kontekst, bo może mieli dobry powód? Napisałbym wypierdalaj ale nie napiszę bo administracja na to krzywo patrzy
Widać zasłużyła. Powiedział jej że ma wypierdalać. Nie wypierdalała to ma za swoje.
Koniec świata, żeby kobieta nie słuchała Pana
Koniec świata, żeby kobieta nie słuchała Pana
Wiewór napisał/a:
Zonobijka i katowanie slabszego. Przyszly pisowski narybek.
Jakby tak uderzyl moja corke to wieczorem jest na oiom
Dostał byś tak samo po mordzie jak twoja kurwiąca się córka
Antypolak666 napisał/a:
Polski inżynier a może kardiochirurg?
Ubogacił kulturowo polską dziewczynkę.
Ciekawe co by napisały prawackie smrodki, gdyby to był Ukrainiec, albo Arab.
No ale cebulowym knurom przecież wolno, pewnie potomek "rzołnieży wygietych" i fan chuja wojtyły.
Słuchaj, debilu głupi. Tak, w Polsce jest jakiś tam promil takich sebixow jak z filmu wyżej. Ale wśród płynących na tratwach fekalioskornych jest zdecydowanie większy PROCENT. Dlatego więc, wolimy paru takich sebiksow z którymi łatwo można sobie poradzić, niż setki tysięcy murzynow jak we Francji z którymi sobie już za chuja nie radzą. Pojmujesz różnice?
Pewnie chciał się w spokoju z kolegami poru**ać w lesie i mu dziewczynka przeszkadzała. Chciałbym kiedyś na żywo trafić na taką akcję i jeb agresorem o ziemię jak kartoflem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów