18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
paczfiko 2023-07-27, 19:45 7
Moim zdaniem trochę ostro pojechał, ale zawsze znajdzie się jakaś mała rozpieszczona roszczeniowa pokraka, która myśli że jak może w domu rodziców ustawiać to na podwórku zrobi to samo. Nie dziwię się, że mu nerwy puściły, bo u nas za dzieciaka też był taki mały c🤬jek co podp🤬lał wszystkich i zawsze psuł zabawę. I teraz jak się nie mylę jest w policji.

podpis użytkownika

<lol>
Zgłoś
mpike 2023-07-27, 19:47 12
Antypolak666 napisał/a:

Polski inżynier a może kardiochirurg?
Ubogacił kulturowo polską dziewczynkę.
Ciekawe co by napisały prawackie smrodki, gdyby to był Ukrainiec, albo Arab.
No ale cebulowym knurom przecież wolno, pewnie potomek "rzołnieży wygietych" i fan c🤬ja wojtyły.

Idź parszywy c🤬ju razem z oCHÓJską przyjmij paru ciapoli i cz🤬chów pod swój lewacki dach. Zerżną Ci dupsko to się nawrócisz na właściwą stronę. Czarny pindol Ci w dupsko

Zgłoś
kocur 2023-07-27, 19:50
paczfiko napisał/a:

Moim zdaniem trochę ostro pojechał, ale zawsze znajdzie się jakaś mała rozpieszczona roszczeniowa pokraka, która myśli że jak może w domu rodziców ustawiać to na podwórku zrobi to samo. Nie dziwię się, że mu nerwy puściły, bo u nas za dzieciaka też był taki mały c🤬jek co podp🤬lał wszystkich i zawsze psuł zabawę. I teraz jak się nie mylę jest w policji.

i co jak ci w tej milicji, bo na bank mowisz o sobie mały przegrywie
Zgłoś
Juzwa 2023-07-27, 20:01
Wiewór napisał/a:

Zonobijka i katowanie slabszego. Przyszly pisowski narybek.
Jakby tak uderzyl moja corke to wieczorem jest na oiom

Lepsze jest zakopanie go głową w dól. W mrowisku.
Zgłoś
Adrian92 2023-07-27, 20:01 14
Ilu zagotowanych rycerzyków mamy na sadolu haha wszyscy chcą jechać do typa i go bić a jedyne co mogą zbic to konia
Zgłoś
Wiewór 2023-07-27, 20:03 2
Raider napisał/a:

Dostał byś tak samo po mordzie jak twoja k🤬iąca się córka

Postaraj sie bardziej. Takie prowokacje w ogole mnie nie ruszaja.
Zgłoś
Ghost1938 2023-07-27, 20:14 3
Adrian92 napisał/a:

Ilu zagotowanych rycerzyków mamy na sadolu haha wszyscy chcą jechać do typa i go bić a jedyne co mogą zbic to konia

Się nie posraj frajerzyno... Ciebie powinno się nap🤬lać na "dzień dobry"
Zgłoś
Bejker 2023-07-27, 20:18 1
A może ona chciała z nimi robic niedozwolone rzeczy. Z głosu taka dziwna trochę się wydaje. Gościu sie nie zgodizł powiedział wyp🤬alaj. A wiadomo że ona swoje.Co ona w ogole tam robiła.
Zgłoś
PrawdziwyTataKM16 2023-07-27, 20:22 1
Adres , i dane frajera! Za to ciąć i solić!
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-07-27, 20:29 2
AnalAcrobat napisał/a:

Słuchaj, debilu głupi. Tak, w Polsce jest jakiś tam promil takich sebixow jak z filmu wyżej. Ale wśród płynących na tratwach fekalioskornych jest zdecydowanie większy PROCENT. Dlatego więc, wolimy paru takich sebiksow z którymi łatwo można sobie poradzić, niż setki tysięcy murzynow jak we Francji z którymi sobie już za c🤬ja nie radzą. Pojmujesz różnice?

mpike napisał/a:

Idź parszywy c🤬ju razem z oCHÓJską przyjmij paru ciapoli i cz🤬chów pod swój lewacki dach. Zerżną Ci dupsko to się nawrócisz na właściwą stronę. Czarny pindol Ci w dupsko

Ojojoj, jak się sadolowe polaczki zagotowały z bezsilnej wściekłości! Ich świat się wali bo okazuje się, że patologia to nie same cz🤬chy i arabusy ale i nasi. I to dużo naszych.
Zgłoś
ritu4l 2023-07-27, 20:37 1
Adrian92 napisał/a:

Potrafię zrozumieć twój tok myślenia. Wychował cię wykastrowany przez mamusię ojco-c🤬ka, bo ojciem tego nazwać nie można i przekazał ci swoje ciotkowate wartości, jakby cię samotna matka wychowała miałbyś pewnie większe jaja. A tak to w głowie ci się nie mieści że jeśli komuś nie podoba się czyjeś frajerskie zachowanie to daje mu w ryj, bo przecież ojco-c🤬a tłumaczył że takie rzeczy tylko w TVNie a na żywo odwracany głowę w drugą stronę i sp🤬alamy żeby czasem też nie dostać.
Zgłoś
Wojownik12 2023-07-27, 20:43
macie te swoje srejm fas dla mas a bedzie tylko gorzej
Zgłoś
Mors_Nigra 2023-07-27, 20:46 3
Prawidłowo naj🤬 głupiej wszy a wszyscy się zesrali jakby papieża obraził.
Zgłoś
qwerq221 2023-07-27, 20:50 1
garota napisał/a:

Namiary na niego i jedziemy. Jak się postaramy to się wyhuśta do końca wakacji.

sam się wychustaj pojebie a debil mógł po prostu wziąć ta gówniarę za lep i wyprowadzić bez bicia. dobrze wiem jak takie smarki potrafią być wk🤬iajace. ale życzenie śmierci komuś kto tylko pobił kogoś jest chore oczywiście jakieś konsekwencje powien ponieść jakie nie wiem może tez by dostał wp🤬l i byłoby po równo
Zgłoś
paczfiko 2023-07-27, 21:30
kocur napisał/a:

i co jak ci w tej milicji, bo na bank mowisz o sobie mały przegrywie

A dziękuję, Całkiem spoko.

podpis użytkownika

<lol>
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem