Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
<lol>Polski inżynier a może kardiochirurg?
Ubogacił kulturowo polską dziewczynkę.
Ciekawe co by napisały prawackie smrodki, gdyby to był Ukrainiec, albo Arab.
No ale cebulowym knurom przecież wolno, pewnie potomek "rzołnieży wygietych" i fan c🤬ja wojtyły.
Idź parszywy c🤬ju razem z oCHÓJską przyjmij paru ciapoli i cz🤬chów pod swój lewacki dach. Zerżną Ci dupsko to się nawrócisz na właściwą stronę. Czarny pindol Ci w dupsko

Moim zdaniem trochę ostro pojechał, ale zawsze znajdzie się jakaś mała rozpieszczona roszczeniowa pokraka, która myśli że jak może w domu rodziców ustawiać to na podwórku zrobi to samo. Nie dziwię się, że mu nerwy puściły, bo u nas za dzieciaka też był taki mały c🤬jek co podp🤬lał wszystkich i zawsze psuł zabawę. I teraz jak się nie mylę jest w policji.
i co jak ci w tej milicji, bo na bank mowisz o sobie mały przegrywie
Zonobijka i katowanie slabszego. Przyszly pisowski narybek.
Jakby tak uderzyl moja corke to wieczorem jest na oiom
Lepsze jest zakopanie go głową w dól. W mrowisku.

Dostał byś tak samo po mordzie jak twoja k🤬iąca się córka
Postaraj sie bardziej. Takie prowokacje w ogole mnie nie ruszaja.
Ilu zagotowanych rycerzyków mamy na sadolu haha wszyscy chcą jechać do typa i go bić a jedyne co mogą zbic to konia
Się nie posraj frajerzyno... Ciebie powinno się nap🤬lać na "dzień dobry"
Słuchaj, debilu głupi. Tak, w Polsce jest jakiś tam promil takich sebixow jak z filmu wyżej. Ale wśród płynących na tratwach fekalioskornych jest zdecydowanie większy PROCENT. Dlatego więc, wolimy paru takich sebiksow z którymi łatwo można sobie poradzić, niż setki tysięcy murzynow jak we Francji z którymi sobie już za c🤬ja nie radzą. Pojmujesz różnice?
Idź parszywy c🤬ju razem z oCHÓJską przyjmij paru ciapoli i cz🤬chów pod swój lewacki dach. Zerżną Ci dupsko to się nawrócisz na właściwą stronę. Czarny pindol Ci w dupsko
Ojojoj, jak się sadolowe polaczki zagotowały z bezsilnej wściekłości! Ich świat się wali bo okazuje się, że patologia to nie same cz🤬chy i arabusy ale i nasi. I to dużo naszych.
Ilu zagotowanych rycerzyków mamy na sadolu haha wszyscy chcą jechać do typa i go bić a jedyne co mogą zbic to konia
Potrafię zrozumieć twój tok myślenia. Wychował cię wykastrowany przez mamusię ojco-c🤬ka, bo ojciem tego nazwać nie można i przekazał ci swoje ciotkowate wartości, jakby cię samotna matka wychowała miałbyś pewnie większe jaja. A tak to w głowie ci się nie mieści że jeśli komuś nie podoba się czyjeś frajerskie zachowanie to daje mu w ryj, bo przecież ojco-c🤬a tłumaczył że takie rzeczy tylko w TVNie a na żywo odwracany głowę w drugą stronę i sp🤬alamy żeby czasem też nie dostać.
Namiary na niego i jedziemy. Jak się postaramy to się wyhuśta do końca wakacji.
sam się wychustaj pojebie a debil mógł po prostu wziąć ta gówniarę za lep i wyprowadzić bez bicia. dobrze wiem jak takie smarki potrafią być wk🤬iajace. ale życzenie śmierci komuś kto tylko pobił kogoś jest chore oczywiście jakieś konsekwencje powien ponieść jakie nie wiem może tez by dostał wp🤬l i byłoby po równo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie