Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polak_mały Dzisiaj 17:13 1
Ronoaro napisał/a:

A co to ma do rzeczy, bo brzmi to tak jakby prawo jazdy kategorii C wzwyż dawało prawo do zachowywania się jak głupie bydle.

Grzeczniej do bohatera może, co? Nie pamiętasz jak w pandemii bohaterowie walczyli żebyś miał co kupić w sklepie? Każdy z nich mógł rzucić to wpizdu i iść robić w jakimś magazynie za 1/3 stawki, która nie pozwoliłaby im na spłatę raty za ciagnik. Ale nie, bohaterowie jeździli nie patrząc na ilość zakażeń, często przez ulice zalane workami z ciałami, których gwardia nie dawała rady wywozić. Więc kurwa trochę szacunku, bo gdyby nie oni to czym jeździłyby towary zza granicy? Koleją?
Kto by ich zastąpił? Pierwszy lepszy inżynier ze wschodu? To skąd byś kurwa wiedział jakie to bohaterstwo? Ja pamiętam te filmiki, jeden z miliona się wyrwał i opowiedział jak to ludzie powinni się kłaniać bohaterom. Trochę szacunku!
Zgłoś
krzhor Dzisiaj 17:17 1
Przecież to normalne w Polsce, że szczają na koło. W zestawach naczepa wywrotka często jeszcze klocka zostawiają na "kiprze".
Zgłoś
beniugno Dzisiaj 17:28
Ziomeczka gadeczka też taka małp spopularyzowana haha
Zgłoś
lysymisio6969 Dzisiaj 17:53 1
Typowy zawodowy śmieć
Dekster napisał/a:

Gdy butelki się skończyły

no tak.. bo ty to w biedrze na wózku jeździsz i nie szczasz na koło.. a normalnie z ukraińcami do jednego kibla.. hahtfuuu
Zgłoś
ZajętyPelikan Dzisiaj 18:13
Espen napisał/a:

Nikt nie leje w butle podczas jazdy, za dużo onetu
Kolega pierwszy raz tutaj?
Tirowcy to jedno z ogniw łańcucha czy się to komuś podoba czy nie. Najlepiej było w głębokim covidzie jak wszystko siedziało w domach a tirowcy musieli jeździć i jeździli, wtedy to bohaterzy byli a teraz jak zwykle. Zgadza się duża część jest upośledzona, ale bez tego ogniwa gówno by wszyscy mieli, tak samo jak bez wszystkich innych ogniw łańcucha dostaw i roboty.
Kurwa, w tych czasach to na bloki silnika z deutschlandii do jaguar land rover Wolverhampton to czekają jak na zbawienie, telefon co godzina, booking first class dla kierowcy i rozladunek od razu po pojawieniu się na placu, także ktoś to wozić musi

Wiesz mam w sumie to gdzieś, ale dorabiać jakąś chorą ideologię do pracy kierowcy C+E jest tak głupie, że szok.
Idąc tym tropem, kim są kapitanowie oraz załogi drobnicowców, gazowców oraz innej maści jednostek pływających, które dostarczają wszelkiej maści towary? Praca jak praca, moim, twoim a także takiego kapitana wypłatą jest wynagrodzenie i nie widzę powodu do nazywania kogokolwiek bohaterem. Bo na pewno jazda zestawem nie wyczerpuje znamion czynów, które można nazwać bohaterskimi.

Nawet policjanci, którzy eskortują do szpitala czy wykonają RKO ciężko mówić o bohaterstwie, wykonując coś do czego są przeszkoleni, a obecnie mamy tendencje do spłycania wszystkiego. Dzisiaj durny kierowca czy krawcowa jest bohaterem. A faktycznym bohaterem byłby taki kierowca, który w przypadku napaści udzieliłby pomocy, albo dokonał czegoś do czego nie został przeszkolony i nie leżało w jego obowiązku.
Zgłoś
Espen Dzisiaj 18:32
ZajętyPelikan napisał/a:

Wiesz mam w sumie to gdzieś, ale dorabiać jakąś chorą ideologię do pracy kierowcy C+E jest tak głupie, że szok.
Idąc tym tropem, kim są kapitanowie oraz załogi drobnicowców, gazowców oraz innej maści jednostek pływających, które dostarczają wszelkiej maści towary? Praca jak praca, moim, twoim a także takiego kapitana wypłatą jest wynagrodzenie i nie widzę powodu do nazywania kogokolwiek bohaterem. Bo na pewno jazda zestawem nie wyczerpuje znamion czynów, które można nazwać bohaterskimi.
Nawet policjanci, którzy eskortują do szpitala czy wykonają RKO ciężko mówić o bohaterstwie, wykonując coś do czego są przeszkoleni, a obecnie mamy tendencje do spłycania wszystkiego. Dzisiaj durny kierowca czy krawcowa jest bohaterem. A faktycznym bohaterem byłby taki kierowca, który w przypadku napaści udzieliłby pomocy, albo dokonał czegoś do czego nie został przeszkolony i nie leżało w jego obowiązku.

Przecież nie dorabiam ideologii, kierowca jak i kapitan są jednym z ogniw w łańcuchu dostaw. To że w covidzie próbowano przedstawiać jak bohaterów to już nie moja broszka.
Po prostu tak było, jak z każdym kataklizmem, tylko że torowcy są na tapecie a np kapitanowie statków już nie są, a bardzo dużo robi w systemie np 6 na 3 albo dłużej, z czego bardzo duzo to polscy kapitanowie. Tylko już nikt się nie przypierdala do kapitana i załogi promu stena relacji hoek van holland - harwich albo fishguard - rosslare czy innych.

I tak się powoli żyje na tej wsi.
Zgłoś
blackburn Dzisiaj 18:48
Mnie też to rozpierdala, wyjdzie wystawi tego mikroskopijne i leje, 50m dalej kibel. W ogóle kierowcy to czasem jest dzic jak chuj, nie wiem z czego to wynika. Może z samotności, może z tego że nie mają jak odreagować, ale po 6 latach jeżdżenia ostrane kible na wysokości pachy, gowna w brodzikach, klocki na środku parkingu, stranie na naczepie itp nie robi na mnie wrażenia. Jak to jest, że ja nigdy nie lalem do butli, w lesie srałem raz bo sytuacja była podbramkowa, lałem w lasach setki razy ale ale tak że mnie nikt nie widział a nie kurwa 50m od kibla na widoku...
Zgłoś
darek1234 Dzisiaj 18:49 1
POLTERGAIST napisał/a:

W budzie śpi, z miski żre i na koło szcza.................jak mój pies.

Jak twoi koledzy zza Uralu
Zgłoś
WKND 41 minut temu
Espen napisał/a:

Nikt nie leje w butle podczas jazdy, za dużo onetu

Nie napisałem, że każdy leje, a Ty nie pisz, że nikt. Mało jest porobieńców, którzy poćpani fetą reflektują się na autostradzie, że im pęcherz pęka?
Mówię o patologiach prowadzących do niebezpiecznych sytuacji. Zaprzeczasz, że jest część tirowcow tak jeżdżących? Poćpani? Wystarczy jeden i parę żyć idzie do aniołków.
A na onet ostatni raz wchodziłem chyba w 2009
Zgłoś
Emg 35 minut temu 2
O boże, o Jezu on sika. Nie zesrajcie się normalna sprawa, nie stoi z pindolem na środku ulicy tylko grzecznie przytulony do autka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem