📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W budzie śpi, z miski żre i na koło szcza.................jak mój pies.
Jestem ekspertem to emerytowany pies se dorabia za kierownicą i szczy na koło taka psia natura🤣
Schładza tarcze hamulcowe ?
Mógł mu kopa zajebac
100% Jakiś pierdolony niemiaszek, stary faszysta co to wyżej sra niż dupę ma a jak przyjdzie co do czego to leje pod koło. Wnioskuję po ubiorze i trąbkach na starym manie. Nagrywający pierdoli jakieś opowieści parkingowe z uniwersytetu garbsen sud.
Tak w ogóle to jest sadistic i nadawałoby się to tutaj jakby mu to koło wystrzeliło w fiuta, albo najebany ukrainiec się w niego wjebał przejeżdżając przez parking, ffs
Tak w ogóle to jest sadistic i nadawałoby się to tutaj jakby mu to koło wystrzeliło w fiuta, albo najebany ukrainiec się w niego wjebał przejeżdżając przez parking, ffs
Pewnie butelki z moczem mu się skończyły bo by sobie na materac przed snem rozlał
Otworzy okno, poczuje zapach moczu i słodki sen będzie miał
Pewnie butelki z moczem mu się skończyły bo by sobie na materac przed snem rozlał
W sumie chuj mnie obchodzi czy leje na swoje koło, czy gdziekolwiek. Lepiej żeby odlał się tak, niż stracił kontrolę nad zestawem lejąc do butli na autostradzie.
Przecież nie może tracić czasu! Osuszyć węża do słoika albo na koło, bo kurła bez podpasek i psiego żarcia na czas rozjebie nam się cała cywilizacja. Jebać lekarzy, budowlańców, speców od infrastruktury krytycznej- tylko tirowcy utrzymują nasz świat w homeostazie.
Czy ktokolwiek z was co komentuje ma choć prawo jazdy typu C + itd ...
Heniu76 napisał/a:
A co to ma do rzeczy, bo brzmi to tak jakby prawo jazdy kategorii C wzwyż dawało prawo do zachowywania się jak głupie bydle.
Jeżeli kolo z anglii to raczej normalne takie lanie byle gdzie i rzyganie ale z drugiej strony nie dziwi mnie wcale że mają takie nawyki bo biorąc na przykład Londyn, kursując po całym londynie to nie bardzo jest gdzie się odlać ani krzaki ani kible bo tam jest tak najebane betonu, kamer i latarni że trzeba dobrze szukać nawet stacji benzynowych nie ma wielu z kiblem. Miałem tam taką akcję, lać mi się chciało i nie było nigdzie miejsca na to, jak już mi oczy pożółkły od moczu i byłem już na granicy szczania po kilku godzinach to wyskoczyłem wypierdolic się komus pod oknem jak bydle bo nie było w sumie opcji innych 😄 Trochę wstyd, takie życie. Nie wiedziałem że można na koło 😁
WKND napisał/a:
W sumie chuj mnie obchodzi czy leje na swoje koło, czy gdziekolwiek. Lepiej żeby odlał się tak, niż stracił kontrolę nad zestawem lejąc do butli na autostradzie.
Nikt nie leje w butle podczas jazdy, za dużo onetu
Heniu76 napisał/a:
Kolega pierwszy raz tutaj?
Ronoaro napisał/a:
Przecież nie może tracić czasu! Osuszyć węża do słoika albo na koło, bo kurła bez podpasek i psiego żarcia na czas rozjebie nam się cała cywilizacja. Jebać lekarzy, budowlańców, speców od infrastruktury krytycznej- tylko tirowcy utrzymują nasz świat w homeostazie.
Tirowcy to jedno z ogniw łańcucha czy się to komuś podoba czy nie. Najlepiej było w głębokim covidzie jak wszystko siedziało w domach a tirowcy musieli jeździć i jeździli, wtedy to bohaterzy byli a teraz jak zwykle. Zgadza się duża część jest upośledzona, ale bez tego ogniwa gówno by wszyscy mieli, tak samo jak bez wszystkich innych ogniw łańcucha dostaw i roboty.
Kurwa, w tych czasach to na bloki silnika z deutschlandii do jaguar land rover Wolverhampton to czekają jak na zbawienie, telefon co godzina, booking first class dla kierowcy i rozladunek od razu po pojawieniu się na placu, także ktoś to wozić musi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów