Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie interesuje mnie nic co jest na wschód od BUGA w przeciwieństwie do ciebie miłośniku banderowców.
Pierdolisz... Poważnie?
Jak tak wieczorem idzie przez parking to swoją brykę znajdzie po zapachu
Czy ktokolwiek z was co komentuje ma choć prawo jazdy typu C + itd ...
Ważne że ty masz i macie o sobie mniemanie że jesteście zbawcami świata bo wozicie żywność. ha tfu
[ Dodano 2024-11-19, 08:14 ]
Możecie mi wierzyć bądź nie, ale dziś ten gość do mnie coś łapami machał. Chyba musie przed nosem wjebalem na wagę. Poznaje auto i długie włosy
Nie uwierzę Ci za chuja dopóki tego nie udowodnisz
A ja widzę typa który szcza na środku ulicy a potem na każdym postoju będzie to wąchał, bo jest zbyt tępy/leniwy, żeby przejść się 15m dalej do WC lub 25m dalej pod drzewo. Zasrane kible na MOPach? To je porównaj do kibli na postojach dla ciężarówek. Zobaczysz co to dramat.
Ktoś tu pisze bzdury o tym że butloszczochy nie szczają do butelek. A te butelki przy autostradach i drogach z szerokim gwintem z czymś żółtym w środku to co?! Herbata? Bohaterowie... Masa branż pracowała normalnie w czasie pandemii ale nikt nie dorabiał sobie do tego jakiejś z dupy teorii.
Ta branża przyciąga śmieci umysłowe tak jak MOPS karyny. Ok - w każdej branży zdarzają się zjeby. Ale to jest branża gdzie zdarzają się normalni ludzie.
Musisz mieć naprawdę duże problemy ze martwi cię to że gość będzie wąchał swój mocz pod swoim zestawem
Musisz mieć naprawdę duże problemy ze martwi cię to że gość będzie wąchał swój mocz pod swoim zestawem
Musisz mieć naprawdę duże problemy, że typ szczający na środku parkingu przy samej drodze jest dla ciebie czymś normalnym. Pomijam fakt wąchania szczyn, ale tymi samymi brudnymi rękami trzymał niemytą parówę, macał kierownicę, a później będzie pasztetową wpierdalał oblizując palce. Ale oszczany kibel na MOP już mu przeszkadza. No ale czego wymagać od "szofera"...
W budzie śpi, z miski żre i na koło szcza.................jak mój pies.
I rucha co popadnie
Musisz mieć naprawdę duże problemy, że typ szczający na środku parkingu przy samej drodze jest dla ciebie czymś normalnym. Pomijam fakt wąchania szczyn, ale tymi samymi brudnymi rękami trzymał niemytą parówę, macał kierownicę, a później będzie pasztetową wpierdalał oblizując palce. Ale oszczany kibel na MOP już mu przeszkadza. No ale czego wymagać od "szofera"...
Nie widzę tu nic co spowodowało że ten film się tu znalazł. Już bardziej bulwersujące jest np. rzucanie petow przez okno na ulicę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów