Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adenoid_Hynkel 2024-11-18, 21:12
Co to kogo boli. Na parkingu nikt nie siada i dzieci się nie bawią, w przeciwieństwie do obsranych trawników pod blokiem i parków. Bo te wasze zapchlone gówna obsrają każdy cm2.
Zgłoś
darek1234 2024-11-18, 21:20
POLTERGAIST napisał/a:

nie interesuje mnie nic co jest na wschód od BUGA w przeciwieństwie do ciebie miłośniku banderowców.

Pierdolisz... Poważnie?
Zgłoś
koniskooooo 2024-11-18, 21:21
A jak się wam zachce szczać gdzieś na dworze to kibla szukacie jak dziewczyny? Kurwa jakie kulturalne sadole Ą Ę bułkę przez bibułkę
Zgłoś
odsetee 2024-11-18, 21:31
Możecie mi wierzyć bądź nie, ale dziś ten gość do mnie coś łapami machał. Chyba musie przed nosem wjebalem na wagę. Poznaje auto i długie włosy
Zgłoś
PabloSkills 2024-11-18, 21:31
Całe życie pod siebie.
Zgłoś
guliusz 2024-11-19, 0:03
Kurwa bohaterowie jebani , butloszcochy i tyle!!! . Na tory to wszystko wyjebac będzie spokój .
Zgłoś
Tomekp93 2024-11-19, 1:02 2
No przecież tirowka to tirowka. Czego się spodziewać po butloszczochu? Psa nauczysz chodzić przy nodze, mrowke jedna za drugą. Nawet krowa jedna za drugą chodzi. Te grube ścierwa nie potrafią. No I masz- ja z psem wychodzę na spacer. On wychodzi i go obszcza.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-19, 7:18
Może to jakiś sposób na identyfikację pojazdu?
Jak tak wieczorem idzie przez parking to swoją brykę znajdzie po zapachu
Zgłoś
Hajzenberg 2024-11-19, 8:13 1
Heniu76 napisał/a:

Czy ktokolwiek z was co komentuje ma choć prawo jazdy typu C + itd ...

Ważne że ty masz i macie o sobie mniemanie że jesteście zbawcami świata bo wozicie żywność. ha tfu

[ Dodano 2024-11-19, 08:14 ]
odsetee napisał/a:

Możecie mi wierzyć bądź nie, ale dziś ten gość do mnie coś łapami machał. Chyba musie przed nosem wjebalem na wagę. Poznaje auto i długie włosy

Nie uwierzę Ci za chuja dopóki tego nie udowodnisz
Zgłoś
Bonkojad 2024-11-19, 10:53 1
A koleś co nagrywa. Jak typ sika nie lepszy.
Zgłoś
Opwd 2024-11-19, 13:40
RozjebieCiMatke napisał/a:

A ja widzę typa który szcza na środku ulicy a potem na każdym postoju będzie to wąchał, bo jest zbyt tępy/leniwy, żeby przejść się 15m dalej do WC lub 25m dalej pod drzewo. Zasrane kible na MOPach? To je porównaj do kibli na postojach dla ciężarówek. Zobaczysz co to dramat.
Ktoś tu pisze bzdury o tym że butloszczochy nie szczają do butelek. A te butelki przy autostradach i drogach z szerokim gwintem z czymś żółtym w środku to co?! Herbata? Bohaterowie... Masa branż pracowała normalnie w czasie pandemii ale nikt nie dorabiał sobie do tego jakiejś z dupy teorii.
Ta branża przyciąga śmieci umysłowe tak jak MOPS karyny. Ok - w każdej branży zdarzają się zjeby. Ale to jest branża gdzie zdarzają się normalni ludzie.

Musisz mieć naprawdę duże problemy ze martwi cię to że gość będzie wąchał swój mocz pod swoim zestawem
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2024-11-19, 20:51
Opwd napisał/a:

Musisz mieć naprawdę duże problemy ze martwi cię to że gość będzie wąchał swój mocz pod swoim zestawem

Musisz mieć naprawdę duże problemy, że typ szczający na środku parkingu przy samej drodze jest dla ciebie czymś normalnym. Pomijam fakt wąchania szczyn, ale tymi samymi brudnymi rękami trzymał niemytą parówę, macał kierownicę, a później będzie pasztetową wpierdalał oblizując palce. Ale oszczany kibel na MOP już mu przeszkadza. No ale czego wymagać od "szofera"...
Zgłoś
Qubec 2024-11-19, 21:39
POLTERGAIST napisał/a:

W budzie śpi, z miski żre i na koło szcza.................jak mój pies.

I rucha co popadnie
Zgłoś
Opwd Wczoraj 20:39 1
RozjebieCiMatke napisał/a:

Musisz mieć naprawdę duże problemy, że typ szczający na środku parkingu przy samej drodze jest dla ciebie czymś normalnym. Pomijam fakt wąchania szczyn, ale tymi samymi brudnymi rękami trzymał niemytą parówę, macał kierownicę, a później będzie pasztetową wpierdalał oblizując palce. Ale oszczany kibel na MOP już mu przeszkadza. No ale czego wymagać od "szofera"...

Nie widzę tu nic co spowodowało że ten film się tu znalazł. Już bardziej bulwersujące jest np. rzucanie petow przez okno na ulicę.
Zgłoś
JubeL Dzisiaj 5:49
A jakiś zjebany gej to kręci i pewno memla łapą kutasa z podniety
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem