📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
niby złodziejski kurwiszon, ale jednak jestem pod wrażeniem wprawy
Osobiście ujebałbym łapy każdemu złodziejowi
Elegancko ukradła, ale koleś sam ja zaprosił do kradziejstwa. Kto normalny trzyma taką gotówkę z boku siebie, a nawet można napisać, że prawie z tyłu. Ale fakt jest faktem, że za takie coś to łapy do odrąbania.
Ja uważam, że to raczej jest dać okraść się, niż zostać okradzionym... Jest fach w ręku, dlaczego nie wykorzystać, gdy są chętni do zostania ofiarą. Bez rozboju niech sobie pracują.
Budrys2000 napisał/a:
Jak taki odważny to zapraszam na Wiejską do Warszawy
Smutne. Gdy ostatnio w autobusie fajny MILF trącał moje jaja - niby przypadkiem - to miałem nadzieję, że jej się podobam, a tu chuj - chodziło o pieniądze z przedniej kieszeni spodni.
Arksen napisał/a:
Jak taki odważny to zapraszam na Wiejską do Warszawy
Ile ty masz lat? Czternaście?
Budrys2000 napisał/a:
Ale najpierw deskoterapia! Ja riva, riva andare! Deskoterapia!
ksamilian napisał/a:
Elegancko ukradła, ale koleś sam ja zaprosił do kradziejstwa. Kto normalny trzyma taką gotówkę z boku siebie, a nawet można napisać, że prawie z tyłu. Ale fakt jest faktem, że za takie coś to łapy do odrąbania.
ksamilian napisał/a:
ale koleś sam ja zaprosił do kradziejstwa
widzę z ciebie taki sam c*gan jak z tej baby. do pi*ca
A potem "Skąd pani ma te pieniądze? Z pizdy!"
Każdy złodziej powinien ponosić karę podobną, jak to robią da Silva.
Budrys2000 napisał/a:
producenci rękawiczek muszą cię szczerze nienawidzić
Do pizdy z taką kasą.
Był u jubilera, nie wszyscy płacą kartami. Liczyłem, że w końcówce się gościu połapie i jej wyjebie bombe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów