📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdyby skazańcy w Norymberce wiedzieli jak będzie wyglądać przyszłość, to sami by się powiesili...
No i co, że ciągle ktoś wpierdol dostaje. Przynajmniej żyją w normalnym, Europejskim kraju, a w Polsce jak w lesie.
Nie to co u nas w zaściankowej Polsce. Tam to przynjamniej ubogacenie kulturowe pełną gębą.
Niemcy? Normalnym krajem?! Nie trzeba żadnych imigrantów, żeby Niemcy nazwać popierdolonym krajem. W normalnym europejskim kraju to Austriacy mieszkają jak już. W Polsce z kolei nie jest nawet w połowie tak źle, jak niektórym się zdaje, ale dzisiaj jest moda na życie w zmyślonej rzeczywistości, więc mnie takie teksty nie dziwią.
Obrazek
Tak do końca niewinna to ona nie jest. Jak się rodziła, to jej tata mordował Polaków w Powstaniu Warszawskim. Więc ten tego.... może karma wraca?
A tak serio.
Jestem za pomaganiem uchodźcom... serio. Nawet przyjmując ich w naszym kraju. Tylko pod warunkiem, że to będą prawdziwi uchodźcy.
A prawdziwy uchodźca nigdy nie zrobi tego co ten dindu z filmu.
Prawdziwy uchodźca nie zrobi zamachu, nie będzie żądał byśmy dostosowali się do jego zasad, do jego religii, nie będzie żądał zasiłku, tylko będzie szczęśliwy, że do niego nie strzelają. I będzie starał się zapracować na swój pobyt. Ten dindu z filmu za same takie wygłupy (oczywiście do momentu uderzenia, wtedy to już przestały być wygłupy) powinien dostać kopa w dupę, do skrzyni i na statek.
I właśnie dlatego, mimo, że PISu nie cierpię, w tym ich popieram.
Nie przyjmować żadnych kwot "uchodźców". Bo uchodźców tam jest 1%. Reszta to zwykłe zwierzęta.
up
Nie wyczułeś ironii w komencie Mamałygi???
Może starsza kobieta nie chciała podzielić się kurtką z tym biednym uchodźcą... Każdemu mogą puścić nerwy. Ważne że społeczeństwo jest ubogacone! Danke--> bite
lubię czasem pooglądać fotki z krajów europejskich,
sprzed 30 lub więcej lat,
naprawdę INNY ŚWIAT
polecam
sprzed 30 lub więcej lat,
naprawdę INNY ŚWIAT
polecam
a Merkelowa i tak wszystkich zrobi w huja bo nim więcej sprowadzi tym większe będzie miała popracie o czym świadczy sam fakt że znowu wygrała czyli większość ją popiera !
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów