📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie lepiej cały ten stolik wynieść ..
Mnie to dziwi że każdy ma to w dupie jak banda orangutanów skacze po ladzie jak po ljanach .... i kurwa to paręnaście minut trwa i każdy ma to w dupie łacznie z właścicielem salonu ....
Ze się ludzie na to godzą! Powinni strzelbę wyciągnąć i odjechać małpy
silwerbalk napisał/a:
Mnie to dziwi że każdy ma to w dupie jak banda orangutanów skacze po ladzie jak po ljanach .... i kurwa to paręnaście minut trwa i każdy ma to w dupie łacznie z właścicielem salonu ....
Ty byś na miejscu klienta wyskoczył do kilku zdrowych fizycznie murzynów, czy dopiero jako pracownik za minimalną?
silwerbalk napisał/a:
Jesteś na bakier ze współczesnością. Lokal oraz wyposażenie jest ubezpieczone, telefony wystawowe prawdopodobnie nie są własnoscia tego punktu. Najrozsądniej jest siąść dupa z boku i nagrywać, zawsze będzie materiał dowodowy oraz obejrzenia na streamach. No chyba że aspirujesz do nagrody Darwina wówczas biezasz palę i próbujesz reagować. Ale w tym przypadku moim zdaniem udowodnilbys że jesteś głupszy od orangutanow.
gorzej jak to atrapy
Typowa lewicowa redystrybucja mienia
oni jeszcze nie rozkminili, że te telefony są bezużyteczne w codziennym użyciu? Przecież to jest wersja wystawowa, więc albo nie działa tak jak zwykły tel, albo będą zablokowane 5min po wyniesieniu z salonu.
Tyle energii się marnuje poza plantacją bawełny.
VeIture napisał/a:
Ty byś na miejscu klienta wyskoczył do kilku zdrowych fizycznie murzynów, czy dopiero jako pracownik za minimalną?
Spoko Velt! Ukradli atrapy. W dzingli i na podlasjuu takiego nie maju
Nawet jakby to nie były atrapy czy tel nie zostaną zablokowane... To kurwa po takim "masażu" małpimi kończynami z tel nic nie zostało...
Pojeby jak ich mało
Pojeby jak ich mało
Panie Boze, przywróć życie Żydom pomordowanym w holokauście... Oni takich akcji nie odwalali, a przy śniadych inzynierach mozna powiedziec, ze integrowali się wzorowo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów