Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
złodzieje to największe skurwysyny
Serio? A gwałciciele i porywacze kobiet i dzieci, mordercy krojący na organy, muslimy wysadzający się w kościele czy kinie, czarni podpalający miasta, niszczący dorobek życia, katujący białych staruszków za nic? Serio kurwa! Złodzieje to najgorsze skurwysyny? ? ? Bo ci kurwa torebkę ukradli?
... Co tam takiego masz że złodzieje to najgorsze skurwysyny? Serce do przeszczepu dla dziecka, telefon z filmikiem na którym robisz loda swojemu chłopakowi? Nie wiem co tam kurwa byś musiał mieć żeby złodziej był najgorszym skurwysynem...
Serio? A gwałciciele i porywacze kobiet i dzieci, mordercy krojący na organy, muslimy wysadzający się w kościele czy kinie, czarni podpalający miasta, niszczący dorobek życia, katujący białych staruszków za nic? Serio kurwa! Złodzieje to najgorsze skurwysyny? ? ? Bo ci kurwa torebkę ukradli?
... Co tam takiego masz że złodzieje to najgorsze skurwysyny? Serce do przeszczepu dla dziecka, telefon z filmikiem na którym robisz loda swojemu chłopakowi? Nie wiem co tam kurwa byś musiał mieć żeby złodziej był najgorszym skurwysynem...
i komuchy, nie zapominaj nigdy o komuchach!
To jakiś świat równoległy?
Nie to tylko kręcą scenę do serialu netflixa.
Zatrzymany i ukarany. Tym razem to białas zachował się jak smoluch a czarny jak przyzwoity obywatel.
Mimo wszystko, po tej akcji czarny powinien zostać skazany na dożywocie za podniesienie ręki na białego Pana, nie ważne że zachował się jak wzorowy obywatel.
Nie to tylko kręcą scenę do serialu netflixa.
Noż qrwa w punkt! I pewnie czarną okradł!
masz racje tylko nie chciało mi się ich wszystkich wymieniać -a po drugie kilka lat temu włamali mi się do mieszkania to wiem jaki to ból przecież ty na to pracujesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów