📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajnie, że kumple go nagrali. Jego rodzina na pewno również mu pogratuluje.
Nie chciał by koledzy na niego za długo czekali
A podludzie reagują jakby, nie wiem... przejął władzę nad całym miastem.
Sunday
No dobry. Wiedział, że za nim misiek wejdzie na górę to się tak zasapie, że z dymania nici... 5 minut wchodził... 2 minuty łapał oddech, a przy zejściu obmyślał co powiedzieć to kolejne 5 minut
No dobry. Wiedział, że za nim misiek wejdzie na górę to się tak zasapie, że z dymania nici... 5 minut wchodził... 2 minuty łapał oddech, a przy zejściu obmyślał co powiedzieć to kolejne 5 minut
Chuj mnie obchodzi, że zaraz mnie zjebiecie z góry na dół ale uważam, że pierwszy raz z dziwką to trzeba być przegrywem 120%.
Chce ktoś ruchać kurwy to niech sobie rucha i płaci. Mam wyjebane ale przynajmniej pierwszy raz nie iść na łatwiznę.
Możecie mnie już jechać.
Chce ktoś ruchać kurwy to niech sobie rucha i płaci. Mam wyjebane ale przynajmniej pierwszy raz nie iść na łatwiznę.
Możecie mnie już jechać.
Velture napisał/a:
Chuj mnie obchodzi, że zaraz mnie zjebiecie z góry na dół ale uważam, że pierwszy raz z dziwką to trzeba być przegrywem 120%.
Możecie mnie już jechać.
Z tym akurat ja także się zgadzam, co to za problem wyrwać laskę w klubie, tylko, że obecnie sporo tych klubowiczek, prawie niczym się nie różni od zwykłych kurewek. Co nie zmienia faktu, że nie trzeba płacić
Velture, Ty może odejdź od neta i sadistica na chwilę to może też się Ci uda w końcu zaruchać
angol w Krakowie co rucha Maczetę
czyli kibola, Cracowi, który sprzedaje dragi
czyli kibola, Cracowi, który sprzedaje dragi
Cytat:
Velture, Ty może odejdź od neta i sadistica na chwilę to może też się Ci uda w końcu zaruchać
Sadistic > ruchanie
zaliczyć syfa w 12 minut, a leczyć pół roku
naprawdę, ma się z czego cieszyć
naprawdę, ma się z czego cieszyć
Co sprzedają w tym sklepie ?
Boże jakim trzeba być przegrywem żeby mieć pierwszy raz z dziwką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów