📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:50
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak by coś zjadł to przynajmniej coś gęstego by poleciało a tak pijesz na pusty żołądek szybko się napierdalasz słaby zawodnik
leonidkacap napisał/a:
jak by coś zjadł to przynajmniej coś gęstego by poleciało a tak pijesz na pusty żołądek szybko się napierdalasz słaby zawodnik
Toć to dzieciak gołowąs panie kacapie !
Zarost jak mysz pod ogonem...okulary szersze niż jego twarz...
Taki nastoletni, góra 20 letni żygis suchoklates, co się dorosłym poczuł.
Czarodziejka gorzałka wyjaśniła go.
dolewka jak w kfc
Główna na sadistic za film z chlejusem, który wymiotuje?
Co się kurwa z tym portalem stało, współczuję sadolom, którzy się na to zrzucają...
Co się kurwa z tym portalem stało, współczuję sadolom, którzy się na to zrzucają...
Sprytne, po co płacić za następy drink jak można wyrzygać poprzedni i wypić go jeszcze raz.
Ale smooth
tak to jest jak pedały zabierają się za picie alkoholu
Zwykły zjeb i ignorant, nie szanuje innych pracy.
Kop w dupę z lokalu i na ryj piguła śmierdzielowi.
Kop w dupę z lokalu i na ryj piguła śmierdzielowi.
Jedzą dwie świnie z Koryta i nagle jedna rzyga
- Na co druga nie dolewa bo nie zjemy
- Na co druga nie dolewa bo nie zjemy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów