Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-07-05, 07:54 ]
Dlatego do tych szkodnikow nalezy bezwzglednie strzelac.
Masz racje ale trzeba poczekać aż podrosną. Dzikie kaczki -pycha.
Pan wyznaje to samo co ja! Kot to szkodnik! Robactwa na ogrodzie pełno bo żaden ptak w mojej okolicy nie usiądzie bo te ku*wy biegają gdzie chcą wszyscy sąsiedzi mają koty jeden to nawet 4! Debile do kwadratu! O tym, że niszczą mi moje rabaty już nie wspomnę
Polecam wiatrówkę długą najlepiej pcp i luneta z rejestracja wideo
[ Dodano: 2024-07-05, 08:16 ]
W mojej okolicy, chociaz nie wolno oficjalnie, bo slodkie kotki itd.. Co roku eliminujemy sporo tego dziadostwa. A durni wiejscy kretyni, twierdzac ze ich kotek bedzie myszki lapal. Co roku ogarniaja nowe, ktorych nie kastruja, a te mnoza sie na potege i robia rozpierdol w ekosystemie. A latem, na podmiejskich uliczkach nie daja spac, bo kocury sie zrą i walcza miedzy soba. Takze najwiecej na polowaniach pada wlasnie kotow. I lisow.. bo tez tego sporo biega.
I do obroncow tego futrzatego badziewia.. On ma w dupie te wasze myszki. Najwiecej ich odpalaja ptaki drapiezne i trutka. A na widok szczura czy czegos innego wiekszego, koty spierdalaja.
Najbardziej wkurwiejace są te stare rury co stawiają miseczki pod oknami, a na zimę to kurwy wybijają okienka do piwnic by te pasożyty wpuścić. Na szczęście kumpel u siebie w bloku dba i miesza trutkę na szczury z whiskasem
Spedaleni ekocwele będą teraz z kotami walczyć go im tak lewacka kampania społeczna w tv nakazała - kot zły morderca, nie koś trawy na podwórku bo planeta płonie
Co ty pierdolisz? Wybijanie bezpańskich kotów to przejaw lewactwa? xD weź ty sam jebnij się w czoło z otwartej
Po pierwsze trzeba eksterminować ułomków co nie sterylizują i wypuszczają koty na dwór.
O to, to!! I to az nadto by wystarczylo. A juz napewno sterylizacja kocurow. Moglbym przynajmniej spokojnie spac w nocy, bo mam od wielu lat pecha, ze na styku kilku terytoriów tego dziadostwa, wypada parking pod moimi oknami. Wciaz mam bitwy kotow pod oknem. A w terenie zabudowanym tak nie bardzo do tego mozna strzelac.. o 3 w nocy;/
Na harda z tym, bo dzieci patrzą.
Dlatego do tych szkodnikow nalezy bezwzglednie strzelac. Poza kaczuszkami ktorych jest zazwyczaj w chuj. Czesto morduja stworki ktorych nie zostalo nam zbyt wiele. I tak, wasze mruczki ktore na noc wracaja nazrec sie do michy, maja w dupie myszy.. ale lubia kasowac sporo ptactwa i nie tylko. Kazdego kota kotry jest 300metrow od zabudowan, nalezy bezwzglednie eksterminowac.
* do ludzi którzy wypusczają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów