Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mnie wkurwia jak jakiś śmieć lub pizda niemyta pierdoli, ze Ukraińcy w Polsce są spoko bo ciężko pracują i nie przyjeżdżają po zasiłki, ze Ukraińcy nie różnią się niczym od polaków, którzy jada do Szwecji, Norwegii, Danii itd. Rożnica jest spora to raz a dwa - przeważnie te same osoby pierdolą by nie wpuszczać tych z białoruskiej granicy ale 3 miliony Ukraińców w Polsce to kurwa jest ok? (żeby nikt mi nie zarzucił chęci przyjmowania tych z granicy - jestem przeciw oczywiście )
A Ty odróżniasz roszczeniową hołotę (ci z granicy z Białorusią) od pracujących emigrantów (Ukraińcy, Wietnamczycy, trochę chińczyków)
Skoro twierdzisz że jest "spora różnica" to ją proszę wyjaśnij, bo piszesz jakieś głupoty.
jak pomyślę, że ta babcia mogła być w UPA to jakoś mi jej nie żal...
być może walczyła też kiedyś w Polsce zabijając barbarzyńskich niemców.....
No niestety ukry to dzicz
warto posłuchać
być może walczyła też kiedyś w Polsce zabijając barbarzyńskich niemców.....
jak już to powstańców warszawskich...
jak pomyślę, że ta babcia mogła być w UPA to jakoś mi jej nie żal...
Ty jesteś na pewno ruskim gnojem, bo tylko tamte skurwysyny tak piszą, albo zwykłym gnojem, który podstawówki nie skończył. Chuja wiesz i chuja się znasz
Jak ja kocham to polskie pierdolnie chłopstwa małorolnego.
Za granicą odpowiedniki takich polskich cepów mówią że każdy Polak to pisowski ciemnogród złodziej albo kurwa.
A Ty odróżniasz roszczeniową hołotę (ci z granicy z Białorusią) od pracujących emigrantów (Ukraińcy, Wietnamczycy, trochę chińczyków)
Skoro twierdzisz że jest "spora różnica" to ją proszę wyjaśnij, bo piszesz jakieś głupoty.
Z moich prywatnych statystyk, opierających się o informacje na lokalnych portalach, wynika, że w moim mieście ukry powodują około 70% wypadków po pijaku, przy populacji 10k na trochę ponad 100k Polaków. Jeśli chodzi o wszelkiej maści pospolite przestępstwa, zwrot "obywatel Ukrainy" pojawia się również zadziwiająco często. Do tego nie do pominięcia jest fakt, że obecnie celują (przynajmniej zgodnie z doniesieniami prasowymi) w przemycie "tych gorszych" z granicy z Białorusią. Nie da się też pominąć tego, że są zwyczajnie faworyzowani przez pracodawców, zwłaszcza w kwestii zapotrzebowania na nadgodziny, ze szczególnym uwzględnieniem tych płatnych 100%. Oprócz tego robią się zwyczajnie na codzień bezczelni i roszczeniowi w sytuacji, w której u nas są goścmi. Nie omieszkam również dodać, że na mainstreamowych portalach, większość zgodnych z prawdą, a negatywnych informacji na ich temat jest cenzurowana. Wymieniać dalej??
Może to i dobrze że ruscy na nich napadną
A po nich będziemy my. Poczytaj co to są strefy buforowe, ok?
a wiec :
jak jesli czegos nie rozumiesz to zakladasz, ze glupoty? W zyciu pewnie co chwile, widzisz same glupoty... postaram Ci sie wyjasnic.
Brakowalo rak do pracy - pracownicy mogli przebierac w ofertach pracy i mowic : panie na pana oferte pracy to ja mam 10 innych. Janusze z Januszexu z wielkim bUlem dupy musieli zaczac placic coraz wiecej, by utrzymac fachowcow lub zatrudnic nowych.
Nie pierdol mi, ze to odbiloby sie na cenach produktow i klient na koncu musialby zaplacic wiecej bo - znam przypadki Januszexow gdzie szef wychodzil na czysto po kilkadziesiat tysiecy (50+), nie placil na czas i jebal tekstem "na twoje miejsce mam 10 chetnych"
Taku janusz podwyzszajac wynagrodzenia i tak byl duzo do przodu.
Zjechalo sie bydlo i teraz to juz - na twoje miejsce mam 10 ukraincow.
Generalnie nastpilo zahamowanie wynagrodzen bo pojawila sie tania sila robocza.
Polska NIE jest takim krajem jak dania czy norwegia, szwecja czy anglia. Jakby w polsce bylo po minimum 3k na reke przy obecnych cenach - a ludziom nie chcialoby sie pracowac tylko ciagnac socjal - czemu nie? Niech przyjezdzaja ukraincy... ale wiesz co? Polska nie jest bogatym krajem.
Porownujac polakow jadacych do bogatych krajow a ukraincow przyjezdzajacych do polski to jak ruchanie w dupe. Jest dla mnie spora roznica czy rucha sie kobiete czy faceta. Jesli dla Ciebie takiej roznicy niema to masz problem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów