Nie dość że 3 przystanki na krzyż, to jeszcze biją wagony.
Źródło; twitter.com/Krengiel69/status/1736693818857042294?t=TdNUqz6mZjM9-FrWO8...
Wszystkie twoje wpisy to opierdalanie serdelowej banderowskim świniom i wyzywanie Polaków od ruskich troli. Ale gdy banderowski śmieć rozrabia, to nagle staje się ruskiem Szkoda, że nie klasycznie "Gruzinem".
Ale wiesz onuco , że jak nazwiesz się anonimowo Polakiem, to i tak nie zabijesz ruskiego smrodu który bije z każdej twoje wypowiedzi ?
Ale wiesz onuco , że jak nazwiesz się anonimowo Polakiem, to i tak nie zabijesz ruskiego smrodu który bije z każdej twoje wypowiedzi ?
No... właśnie o tym pisałem
Uwierz mi chłopcze nadal jebiesz cuchnącą onucą jak mało kto, nawet nazwanie wszystkich Polaków banderowcami tego nie zmieni
Uwierz mi chłopcze nadal jebiesz cuchnącą onucą jak mało kto, nawet nazwanie wszystkich Polaków banderowcami tego nie zmieni
Wszystkie twoje wpisy to opierdalanie serdelowej banderowskim świniom i wyzywanie Polaków od ruskich troli. Ale gdy banderowski śmieć rozrabia, to nagle staje się ruskiem Szkoda, że nie klasycznie "Gruzinem".
saszka zdenerwowany, bo coraz mniej szekli wpada Już nawet sadolowe lemingi nie dają się nabierać na tę waszą propagandę.
Ale nie martw się, jak ruSSki dareczek i 0dbytek wrócą ze sortowni, to postawią ci po elektronicznym piwku na otarcie łez.
Nie domyjesz tego smrodu , jak murzyn , jak się wykąpie to się nie wybieli