Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNigdy nie rozumiałem pedałów, którzy muszą koniecznie wyprzedzać z lewej, jakby kurwa z prawej się nie dało. Jebane przepisowe, podporządkowane pizdy grochowe. Jak im jakiś stary chuj, który nigdy w życiu nie siedział za kierownicą, nakaże ustępować na jezdni pierwszeństwa pieszym karaluchom, to się kurwy będą zatrzymywać przez tymi osranymi radzieckimi przejściami typu zebra. Jebać prądem zniewolonych cweli.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nigdy nie rozumiałem pedałów, którzy muszą koniecznie wyprzedzać z lewej, jakby kurwa z prawej się nie dało. Jebane przepisowe, podporządkowane pizdy grochowe. Jak im jakiś stary chuj, który nigdy w życiu nie siedział za kierownicą, nakaże ustępować na jezdni pierwszeństwa pieszym karaluchom, to się kurwy będą zatrzymywać przez tymi osranymi radzieckimi przejściami typu zebra. Jebać prądem zniewolonych cweli.
Nigdy nie rozumiałem pedałów, którzy muszą koniecznie wyprzedzać z lewej, jakby kurwa z prawej się nie dało. Jebane przepisowe, podporządkowane pizdy grochowe. Jak im jakiś stary chuj, który nigdy w życiu nie siedział za kierownicą, nakaże ustępować na jezdni pierwszeństwa pieszym karaluchom, to się kurwy będą zatrzymywać przez tymi osranymi radzieckimi przejściami typu zebra. Jebać prądem zniewolonych cweli.
Nigdy nie rozumiałem pedałów, którzy muszą koniecznie wyprzedzać z lewej, jakby kurwa z prawej się nie dało. Jebane przepisowe, podporządkowane pizdy grochowe.
Dokładnie tak jak mówisz. W tym przypadku to nawet nie byłoby nieprzepisowe wyprzedzanie. Wyprzedzanie jest kiedy zmieniasz pas, przyspieszasz aby znaleźć się przed pojazdem któy był przed tobą kiedy jechałeś pasem który właśnie opuściłeś po czym wracasz na ten pas i jesteś z przodu tego pojazdu. To jest manewr wyprzedzania. Jeśli jedziesz jednym pasem zgodnie z dopuszczalną prędkością to dla ciebie nie ma znaczenia czy pojazdy po twojej prawej czy lewej stronie jadą szybciej od ciebie czy wolniej i czy wasza relatywna pozycja na drodze się zmienia. Po prostu jedziesz swoim pasem z przepisową i to wszystko. Ale jest wielu idiotów którzy dzielą pasy na "szybkie" i "wolne" i mają wdrukowane we łbie że jeśli ktoś obok jedzie "szybkim" a oni "wolnym" pasem to za chuja Wacława nie wolno im jechać szybciej bo jeszcze z nieba zstąpi Bóg i ich zajebie piorunem!
Powinieneś realizować się na Wiejskiej z taką nowomową.
W PL mamy nakaz jazdy prawą stroną drogi, to samo dotyczy dróg wielopasmowych. O głupotach na temat wyprzedzania, o których piszesz to szkoda gadać bo chyba właśnie przez takich geniuszy jak ty wprowadzili wysokie kary za wyprzedzanie na przejściach dla pieszych.
Wyprzedzanie z prawej jest dozwolone w PORD, ale na określonych drogach więc chyba nie masz racji.