📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale skurwysyn, ten skok w 1:05 był całkowicie bez honoru. Powinni mu za to spuścić porządny wpierdol...
dobrze nie pierdoli sie w tancu
Hereticus napisał/a:
Ale skurwysyn, ten skok w 1:05 był całkowicie bez honoru. Powinni mu za to spuścić porządny wpierdol...
Dobra ale zamknij mordę, koles rozpierdala 2 innych ktorzy maja z nim problem, malo co nie polozyl 3ciego. A Ty mowisz o honorze.
ps.Chudy cos trenowal bo niezle ich porobil
"ps.Chudy cos trenowal bo niezle ich porobil " - chyba picie albo ćpanie. Nikt tu nikogo nie "porobil". No i jakim cudem ktoś tu zauważył, że to 3 na 1? Bo ja z tego co widzę, to raczej 1 debil nawalony się rzuca na 3. Dupków, też pewnie nawalonych. I trzeba być chujem zwykłym, żeby patrzeć, kamerować zasranym srajfonem jak ktoś po kimś skacze. To jest "porobienie"? Przypadkowym wiatrakiem trafił a jak gość leży sztywny to mu na łeb skoczyć? To ci się podoba? To to już nie jest sadistic, to choroba psychiczna.
Jaki skok na plecy? Typ ewidentnie chciał typowi złamać kark bo skoczył mu na łeb... powinni zakatować tego skurwiela i uciąć mu łeb bo osoba która sie broni tak nie postępuje, postępują tak własnie tylko porobione skurwysyny które nie maja żadnych zahamowań.
wedzio napisał/a:
mógł mu zrobić krzywde...
Kurwa na hardzie się śmieją a tutaj łapie was sumienie jak ktoś komuś mocniej jebnie...
W sumie oni byli czarni więc się z tego wyliżą, niestety.
^Tak, chciał go oskalpować a potem pokroić na kawałki. Widać, że obiadki w KFC czarnuchom/latynosom nie pomogły
Z tego filmiku to wynika, że ten jeden idiota startował do nich a oni nawet nie reagowali. Reasumując za ten skok powinien dostać wpierdol tysiąclecia
Jeśli to oni pierwsi mu chcieli wjebać, to niech się typ broni jak chce. Chyba że to on pierwszy zaczął to należy się jemu wpierdol za takie skoki. W samoobronie nie ma "ciosów honorowych", to kwestia zdrowia własnego.
"Hereticus" ja pierdole koleś rozjeb-uje 3 a ty pierdolisz ze skacze a chyba ty widzę nigdy się nie napierdalałeś nie wiesz co to kurwica a chuj z tobą gimbazo albo emosie ja pierdole i pierdoli o honorze kurwa nie no nie kurwa 3vs 1 no nie kurwa napierdalasz żeby jak najszybciej unieszkodliwić napastnika żeby zając się następnym a nie padnie wstanie i dalej możne się napierdalać...
Nagar1 napisał/a:
"Hereticus" ja pierdole koleś rozjeb-uje 3 a ty pierdolisz ze skacze a chyba ty widzę nigdy się nie napierdalałeś nie wiesz co to kurwica a chuj z tobą gimbazo albo emosie ja pierdole i pierdoli o honorze kurwa nie no nie kurwa 3vs 1 no nie kurwa napierdalasz żeby jak najszybciej unieszkodliwić napastnika żeby zając się następnym a nie padnie wstanie i dalej możne się napierdalać...
Kurwa, kolejny wyszkolony fajter.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów