W porę uciszony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
HAL9000/2 napisał/a:
co to za nuta na początku, sąsiadka spod biurka pyta...
kaczynski - duck song
Więc przestałem celować w nią flarą...
Snajper go wychaczył.... Sam bym się wkurwił jak takie beztalencie napierdalało by mi pod oknem swoje chujowe szlagiery z abu zabi czy nogerii
HAL9000/2 napisał/a:
co to za nuta na początku, sąsiadka spod biurka pyta...
Twój stary to pedał song -
Nie udawaj że nie znasz
P.s.
Jestem także pewny że pod biurkiem to też Twój stary poznasz po wąsie, chyba że sąsiad też ma wasy to nie wiem :/ sam coś wykombinuj :/
Czym on oberwał ? Superman przeleciał czy co kurna ?
Nikt_nie napisał/a:
Twój stary to pedał song -
Nie udawaj że nie znasz
P.s.
Jestem także pewny że pod biurkiem to też Twój stary poznasz po wąsie, chyba że sąsiad też ma wasy to nie wiem :/ sam coś wykombinuj :/
To mówisz że szkoły wciąż macie zamknięte.
ja pierdolę, widać, że petarda się dymi już wcześniej a on gra jedną ręką na maksa wyciągniętą, bo czeka na jebnięcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów