Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma co tu hejtować. Choćby nakręcili najbardziej wyniosły i piękny film, to nie zmienią bydła i wandali w bohaterów
Wystarczy żeby postrzegano Ich jako normalnych ludzi mających swoje pasje i angażujących się w coś więcej niż zbędne szczekanie w Internecie, a nie jako bohaterów.
Nie ma co tu hejtować. Choćby nakręcili najbardziej wyniosły i piękny film, to nie zmienią bydła i wandali w bohaterów
To polecam obejrzeć parę spotów wyborczych
Kurwa ciekawe kto pierwszy wyszedł by bronić POLSKI?
A kiedy kibole wyszli, by bronić Polski? Oto prosty przykład jak przez głupi błąd jest zmieniony cały kontekst zdania i wychodzi się na głupka
Od kiedy ultrasi się tłuką? Czy coś mi umknęło?
To jest właśnie wrzucanie wszystkich do jednego worka i kierowanie się stereotypami . Pozdrawiam!
wg mnie ich patriotyzm = świeczki na oneciku jak ktoś zemrze.
wkurwiają mnie wielcy kibicie, wielcy patrioci chuja warci. Muszą się pokazywać, a to z flarą na Powstaniu warszawskim, a to na otwarciu media marktu jak zapierdala po tv. Pierdolone same pokazówki. Patriotyzm ma się w sercu, a nie jeden z drugim będzie skandował jakieś banialuki i flare odpali.
wg mnie ich patriotyzm = świeczki na oneciku jak ktoś zemrze.
To kim w takim razie dla Ciebie jest `kibic`?
To że chodzisz na mecz (o ile chodzisz), siadasz na krzesełku z dupą i zajadasz kiełbaskę to Twoja prywatna sprawa. Tak jak prywatną sprawą jest nadzieranie mordy, odpalanie `flar` (race) i głośnie określanie się patriotą. A na pewno nam, kibicom bliżej do patriotyzmu niż takim piknikom jak Ty.
To kim w takim razie dla Ciebie jest `kibic`?
To że chodzisz na mecz (o ile chodzisz), siadasz na krzesełku z dupą i zajadasz kiełbaskę to Twoja prywatna sprawa. Tak jak prywatną sprawą jest nadzieranie mordy, odpalanie `flar` (race) i głośnie określanie się patriotą. A na pewno nam, kibicom bliżej do patriotyzmu niż takim piknikom jak Ty.
I o to właśnie chodzi, dobrze powiedziane
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów