Nie wiem co to za motocykl ale troszkę go rozjebał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Nie wiem co to za motocykl ale troszkę go rozjebał
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TommyTheRipper napisał/a:
Motory to bardzo fajna rzecz, o ile się wie, jak ma się jeździć. Sam mam cruisera 125cc, za parę lat może się porwę na "prawdziwego" cruisera, ale mi moja 125 wystarcza w zupełności. Jakoś można jeździć, a nie zapierdalać, do tego jeździć z klasą.
@Androgenius Jak się śpi na ławce w centrum miasta, albo (co o wiele bardziej prawdopodobne) z otwartymi oknami, to cię wszystko obudzi
raczej ciezko sie tym wyprzedza co nie?
divx94 napisał/a:
Chuj wam w dupe wszystkim pierdolone osobówki :O
Odezwał się, 16 latek jebany... Wielki kurwa motocyklista... Tak jak każdy szczyl w internecie, szeroki w pysku, krótki w spodniach... Co, w skuterze benzyna się skończyła, czy jak, że zamiast po osiedlu śmigać z kolegami, na kompie siedzisz i suchary wypisujesz?
...
@up, każdy kto jeździ na np. Skuterku to debil ?
watek polityczny podział na:
pisiory-tusiory
watek motoryzacyjny podzial na:
tirowcy-osobowki
osobowki-motocyklisci
wiesniaki w oplach, kalibrach, audicach-nerdy, ktore nigdy nie mialy kierownicy w ręce
wątek muzyczny
pierdolone hiphopy-jebane metale
watek sportwoy
kibice-kibole
watek chuj wie jaki
pseudointelektualisci-nołlajfy
czyli jeden chuj z waszego pisania, bo nic madrego i konstruktywnego i tak nie wnoscicie
pisiory-tusiory
watek motoryzacyjny podzial na:
tirowcy-osobowki
osobowki-motocyklisci
wiesniaki w oplach, kalibrach, audicach-nerdy, ktore nigdy nie mialy kierownicy w ręce
wątek muzyczny
pierdolone hiphopy-jebane metale
watek sportwoy
kibice-kibole
watek chuj wie jaki
pseudointelektualisci-nołlajfy
czyli jeden chuj z waszego pisania, bo nic madrego i konstruktywnego i tak nie wnoscicie
Debil jeden. jeździć nie umie, a na drogę się pcha. Gdzie on tym skuterem chciał jechać? Przecież koleś ze srebrnego auta jedzie na tyle blisko lewej krawędzi że nie ma tam miejsca do wyprzedzania.
Dobrze że się nagrania dla ubezpieczyciela zachowały.
Dobrze że się nagrania dla ubezpieczyciela zachowały.
ten motocykl to hayabusa (gsxr 1300) widzialem ten filmik na YT w wyszukiwarce chyba trzeba wpisac Hayabusa crash
Z przykrością stwierdzam, że większość tutejszych przeciwników "motorów" to faceci z za małymi fiutkami, którym żona, mama, dziewczyna, pies nie pozwala jeździć, a oni jak przystało na ludzi z małym przyrodzeniem nie potrafią na to zareagować, więc się godzą. Dodajmy do tego IQ<15,4 i uraz z dzieciństwa, bo koledzy dokuczali (pewnie znów przez za mały fiutek) i mamy obraz zacofanych, typowych polskich kretynów, co jak małpy powtarzają, wszystko co usłyszą od swoich guru. Pozdrawiam.
Utrzymał kamerę, znaczy będzie żył!
Z przykrością stwierdzam, że @thestppie to facet z przerostem prostaty i wprost proporcjonalnym mózgiem, którego żona, mama, dziewczyna, pies tak mocno szanują że kupili mu skuter tudzież większy jednoślad, puścili go na jezdnię i powiedzieli że podwójna ciągła to wydzielony pas dla motocyklistów. Jeździ jak ten debil z filmiku co jasno wskazuje że jego IQ jest porównywalne z IQ ameby, i to takiej raczej średnio rozgarniętej. Taki typowy polski kretyn co myśli że jest królem szosy i całe szczęście jak się tylko sam rozkurwi o asfalt nie pociągając za sobą niewinnych ludzi. Pozdrawiam
Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Kosa we własne plecy. Brawo.
thestoppie napisał/a:
Już podleczyłeś ego? To pyrkaj stąd tą swoją motorynkąUderz w stół, a nożyce się odezwą. Kosa we własne plecy. Brawo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów